Saturday 28 January 2023

Προγνωστικα Μπράιτον εναντίον Λίβερπουλ

 

Η Μπράϊτον καλωσορίζει την κάτοχο Λίβερπουλ στο Amex στάντιουμ στον τέταρτο γύρο του FA Cup. Οι Γλάροι απέκλεισαν τη Μίντλεσμπρο στον τρίτο γύρο, κερδίζοντας 5-1, όντας φαβορί στις στοιχηματικες εταιριες.

Ο Αλέξις Μακ Άλιστερ σημείωσε δύο γκολ, ενώ τα δίχτυα βρήκαν και οι Πασκάλ Γκρος, Άνταμ Λαλάνα και Ντενίζ Ουντάβ. Η συνολική φόρμα είναι επίσης καλή, έχει τρεις νίκες και μία ισοπαλία στα τέσσερα τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Αυτό περιλαμβάνει μια αξέχαστη νίκη 3-0 επί της Λίβερπουλ πριν από δύο εβδομάδες.

Η Μπράιτον ξεπέρασε πλήρως τα φαβορί και έδειξε τη δύναμή της. Προηγουμένως οι δύο ομάδες έπαιξαν στο Άνφιλντ τον Οκτώβριο. Ήταν ένας αγώνας γεμάτος γεγονότα που έβγαλε έξι γκολ και τελείωσε με το ισόπαλο 3-3. Ο Λεάντρο Τροσάρ ήταν το όνομα-κλειδί σε εκείνο το ματς αφού σημείωσε και τα τρία γκολ για την ομάδα του. Ωστόσο, ο Βέλγος διεθνής δεν είναι πλέον μέλος της ομάδας καθώς εντάχθηκε στην Άρσεναλ με μακροπρόθεσμη συμφωνία.

Ο νέος προπονητής Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι, ο οποίος αντικατέστησε τον Γκράχαμ Πότερ πριν από τέσσερις μήνες, κάνει φανταστική δουλειά και οι οπαδοί είναι ευχαριστημένοι. Όμως ο Ιταλός προπονητής έχει κάποιες ανησυχίες για τραυματισμούς ενόψει αυτού του αγώνα.

Ο πρώην Κόκκινος Άνταμ Λαλάνα βγήκε τραυματίας στο πρώτο ημίχρονο της ισοπαλίας της Μπράιτον με τη Λέστερ το περασμένο Σαββατοκύριακο. Θα ενωθεί με τους Γιάκουμπ Μόντερ, Λίβαϊ Κόλγουιλ και Φακούντο Μπουονανότε στο περιθώριο. Σε περίπτωση απουσίας του Λαλάνα, ο Πασκάλ Γκρος πιθανότατα θα μεταβεί σε ρόλο χαφ.

Εκδίκηση για την Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ απέκλεισε τη Γουλβς στο προηγούμενο στάδιο της διοργάνωσης. Ωστόσο, αυτή είναι μια κακή σεζόν για τη Λίβερπουλ, είναι πολύ μακριά από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Η πραγματική φόρμα δεν είναι καλή, οι Κόκκινοι έχουν μόλις μία νίκη στα τελευταία πέντε ανταγωνιστικά ματς.

Ο μάνατζερ Γιούργκεν Κλοπ δέχεται τεράστια πίεση. Έχει μια εμβληματική θέση στο Άνφιλντ, αν και οι υπεύθυνοι του συλλόγου θα μπορούσαν να αρχίσουν να σκέφτονται για νέο όνομα. Το περασμένο Σαββατοκύριακο η Λίβερπουλ υποδέχτηκε την Τσέλσι σε αυτό που ήταν ο 1.000ος αγώνας του Κλοπ ως προπονητής, οι Μπλε αποκλείστηκαν για οφσάιντ σε ένα πρώιμο γκολ του Κάι Χάβερτς και το ντέρμπι τελείωσε με ισοπαλία χωρίς τέρματα.

Το κλίμα στην ομάδα απέχει πολύ από το επιθυμητό, ενώ η εμπιστοσύνη των παικτών παραμένει χαμηλή. Ο Κλοπ έχει κάποια επιπλέον προβλήματα καθώς τέσσερις σημαντικοί παίκτες παραμένουν εκτός δράσης. Ένας από αυτούς είναι αναντικατάστατος — ο κεντρικός αμυντικός Φίρχιλ φαν Ντάικ. Επιπλέον, η απουσία των Ντιόγκο Ζότα, Λουίς Ντίας και Ρομπέρτο Φιρμίνο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μεγάλο χάντικαπ. Ο Φάμπιο Καρβάλιο είναι επίσης εκτός αγώνα με αδιευκρίνιστο θέμα. Ο Ναθάνιελ Φίλιπς αξιολογείται ως αμφίβολος. Έχοντας κατά νου το γεγονός ότι ο Κλοπ χρειάζεται απεγνωσμένα μια νίκη, είναι απίθανο να κάνει πάρα πολλές αλλαγές. Ο δεξιός μπακ Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ και ο επιθετικός Ντάργουιν Νούνιες θα μπορούσαν να παίξουν από το πρώτο λεπτό αφού ξεκίνησαν στον πάγκο κόντρα στην Τσέλσι.

Πρόβλεψη Μπράιτον εναντίον Λίβερπουλ:

Αυτός θα είναι ο τρίτος αγώνας της Μπράιτον με τη Λίβερπουλ αυτή τη σεζόν. Οι δύο ομάδες έπαιξαν δύο αποτελεσματικά παιχνίδια μέχρι στιγμής. Η σύγκρουση στο Άνφιλντ τον Οκτώβριο είχε έξι γκολ και τελείωσε με ισοπαλία 3-3. Η Μπράιτον κέρδισε 3-0 στο Amex πριν από δύο εβδομάδες. Ο Ντε Ζέρμπι είναι γνωστός για την επιθετική του προσέγγιση, οπότε περιμένω άλλο ένα παιχνίδι με υψηλό σκορ. Πρέπει να σημειωθούν τουλάχιστον τρία γκολ.

Μπράιτον vs Λίβερπουλ Pick: Over 2,5 γκολ @ 1,65

No comments:

Post a Comment