Monday 8 May 2023

Προγνωστικα Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Μάντσεστερ Σίτι

 

Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι στην Ισπανική πρωτεύουσα για τον πρώτο αγώνα ενός ακόμη ημιτελικού του Champions League το βράδυ της Τρίτης.

Όπως ίσως γνωρίζετε, αυτές οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες και στον ημιτελικό της περασμένης σεζόν. Η Ρεάλ ήταν πιο επιτυχημένη πριν από ένα χρόνο και προκρίθηκε στον τελικό όπου τελικά κέρδισε τη Λίβερπουλ. Οι νυν πρωταθλητές είναι και πάλι φαβορί, αλλά δεν θα είναι εύκολο απέναντι στον Πεπ Γκουαρδιόλα και τους παίκτες του. Ωστόσο, οι Μαδριλένοι είναι ο πιο επιτυχημένος σύλλογος στην ιστορία της διοργάνωσης. Τα αποτελέσματά τους στους ομίλους δεν ήταν στο υψηλότερο επίπεδο, αλλά η νίκη με 5-1 επί της Σέλτικ την τελευταία ημέρα οδήγησε τους κατόχους να τερματίσουν στην πρώτη θέση του ομίλου.

Η φόρμα της είναι σταθερή, νίκησε την Οσασούνα με 2-0 το Σάββατο και σήκωσε το τρόπαιο στο Copa del Rey χάρη σε ένα τέρμα που σημείωσε ο Ροντρίγκο. Ο Αντσελότι έχει άλλου είδους προβλήματα καθώς ορισμένοι παίκτες δεν είναι διαθέσιμοι. Ο Έντερ Μιλιτάο θα χάσει το πρώτο παιχνίδι λόγω τιμωρίας. Δέχτηκε κάρτα για τρίτη φορά στον προηγούμενο αγώνα με την Τσέλσι, μετά από τον οποίο οι παίκτες με μία ή δύο κρατήσεις θα έσβηναν οι κίτρινες κάρτες τους.

Ο αριστερός μπακ Φέρλαντ Μέντι είναι αμφίβολος λόγω τραυματισμού στη γάμπα. Τέλος, ο παλαίμαχος μέσος Λούκα Μόντριτς είναι επίσης αμφιβολία τραυματισμού με ανησυχία για τον μηριαίο. Ο 37χρονος έπαιξε μέρος στον τελικό του κυπέλλου αφού μπήκε στον αγώνα ως αλλαγή. Ο Ορελιέν Τσουαμενί είναι έτοιμος να αναπληρωθεί εάν ο Κροάτης δεν συνέλθει έγκαιρα.

Για το θετικό αποτέλεσμα η Μάντσεστερ Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι πρώτη στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά οι οπαδοί και οι Άραβες ιδιοκτήτες είναι πεινασμένοι για ευρωπαϊκή δόξα. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα πέρασε τη Λειψία με συνολικό σκορ 8-1 στους «16» και στη συνέχεια κέρδισε με 4-1 την Μπάγερν Μονάχου στα προημιτελικά.

Οι Πολίτες βρίσκονται σε καλή φόρμα, κέρδισαν 15 από τους 16 τελευταίους αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Βάζουν εύκολα γκολ και ο Έρλινγκ Χάαλαντ δείχνει ασταμάτητος. Ο Νορβηγός σημειώνει κατά μέσο όρο ένα γκολ κάθε 58 λεπτά στο Τσάμπιονς Λιγκ, χωρίς έκπληξη την καλύτερη αναλογία στην ιστορία της διοργάνωσης.

Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό, ενώ η αυτοπεποίθηση των παικτών είναι υψηλή. Ο Γκουαρδιόλα δεν έχει ανησυχίες για τιμωρία, αλλά δύο αμυντικοί παλεύουν με τραυματισμούς. Ο Νέιθαν Άκε υπέστη τραυματισμό στο οπίσθιο μέρος μετά από 54 λεπτά αγώνα εναντίον της Λιντς Γιουνάιτεντ το Σάββατο και θεωρείται αμφίβολος. Ο Κόουλ Πάλμερ είναι εκτός έδρας με πρόβλημα στον αστράγαλο, αλλά ο 21χρονος δεν θα ξεκινούσε ποτέ εδώ.

Πρόβλεψη Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Μάντσεστερ Σίτι:

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι πιο κοντά στη νίκη. Είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα στην ιστορία της διοργάνωσης και παίζει εντός έδρας. Οι Ισπανοί μπαίνουν σε αυτό το ματς μετά από πέντε διαδοχικές νίκες στο Champions League — διατηρώντας την εστία τους σε κάθε μία από τις τελευταίες τρεις. Επιπλέον, έχουν σκοράρει σε καθένα από τα τελευταία 16 ηπειρωτικά παιχνίδια. Η Ρεάλ είναι πιο έμπειρη ως σύλλογος και περιμένω να κερδίσei τον πρώτο αγώνα.

Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Μάντσεστερ Σίτι Rick: Η Ρεάλ Μαδρίτης κερδίζει @ 3,22

No comments:

Post a Comment