Monday 16 September 2024

Προγνωστικά Μίλαν VS Λίβερπουλ

 

Μίλαν και Λίβερπουλ θα ανανεώσουν την αντιπαλότητά τους όταν αναμετρηθούν στο Σαν Σίρο την Τρίτη. Αυτό είναι το ντέρμπι του πρώτου γύρου στο Chyampions League. Η αναμέτρηση Μίλαν vs Λίβερπουλ, είναι ι πιο ενδιαφέρουσα, σε αυτή την πρεμιέρα της νέας φάσης του Champions League.

Η Μίλαν είναι επτά φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης και θα προσπαθήσει να ολοκληρώσει άλλη μια επιτυχημένη σεζόν υπό τις οδηγίες του Πορτογάλου τεχνικού Πάουλο Φονσέκα. Προέρχεται από την νίκη με 4-0 με τη Βενέτσια το βράδυ του Σαββάτου. Τέσσερα γκολ πέτυχαν τέσσερις διαφορετικοί παίκτες — οι Τεό Ερναντέζ, Γιούσουφ Φοφανά, Κρίστιαν Πουλίσικ και Ραφαέλ Λεάο.

Οι φίλαθλοι είναι ικανοποιημένοι, όπως και ο προπονητής Φονσέκα, ο οποίος έγινε ο δεύτερος Πορτογάλος προπονητής που ηγήθηκε Ιταλικής ομάδας στο Champions League, μετά τον Ζοζέ Μουρίνιο. Αλλά ο Φονσέκα έχει κάποιες ανησυχίες για τραυματισμούς ενόψει αυτού του αγώνα — οι Ισμαέλ Μπενασέρ, Αλεσάντρο Φλορέντσι και Μάρκο Σπορτιέλο είναι εκτός λόγω τραυματισμού, ενώ ο αμυντικός Μαλίκ Τίαου είναι αμφίβολος καθώς αντιμετωπίζει διάστρεμμα στον αστράγαλο. Τέλος, ο Ντάβιντε Καλάμπρια, ο οποίος έχασε το ματς με την Βενέτσια, χτυπώντας στο πόδι, επομένως είναι αμφίβολος.

Η Λίβερπουλ ξεκίνησε τη σεζόν με τρεις νίκες, κρατώντας ανέπαφη την εστία της. Ωστόσο, η νικήτρια σειρά έφτασε στο τέλος της το περασμένο Σαββατοκύριακο. Κανείς δεν περίμενε ότι η Νότιγχαμ θα πάρει κάτι από το Άνφιλντ, αλλά σόκαρε τους οπαδούς της Λίβερπουλ.

Ο Κάλουμ Χάντσον Οντόι σημείωσε ένα φανταστικό γκολ στο τελείωμα του αγώνα αφήνοντας τους οπαδούς των Κόκκινων βαθιά απογοητευμένους. Η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι κακή, ενώ η αυτοπεποίθηση των παικτών δεν είναι όπως την προηγούμενη φορά.

Ο Σλοτ έχει κάποια επιπλέον προβλήματα, καθώς ορισμένοι παίκτες παλεύουν με τραυματισμό. Ο Χάρβεϊ Έλιοτ είναι σίγουρα εκτός λόγω του κατάγματος του ποδιού του, ενώ η τρέχουσα κατάσταση με τον Φεντερίκο Κιέζα δεν είναι επίσης ξεκάθαρη. Ο Ιταλός δεν μπήκε στην αποστολή για το τελευταίο παιχνίδι με τη Νότιγχαμ, ίσως επειδή ο Σλοτ είναι προσεκτικός με τη φυσική του κατάσταση.

Πιθανότατα ο Κιέζα δεν θα ταξιδέψει στην πατρίδα του. Από την άλλη πλευρά, ο Ολλανδός τεχνικός πρέπει να κάνει κάποιες αλλαγές, ειδικά στην επίθεση. Οι Κόντι Χάκπο και Ντάργουιν Νούνιες πρέπει να ξεκινήσουν από το πρώτο λεπτό.

Πάμε στοίχημα προγνωστικά Μίλαν vs Λίβερπουλ

Η Μίλαν προφανώς επωφελήθηκε από το διεθνές διάλειμμα πολύ περισσότερο από ό,τι η Λίβερπουλ, με βάση τα αποτελέσματά της το περασμένο Σαββατοκύριακο. Ενώ η Μίλαν κέρδισε με 4-0 τη Βενέτσια, η Λίβερπουλ γνώρισε μια οδυνηρή εντός έδρας ήττα από την υποψήφια για υποβιβασμό Νότιγχαμ. Όχι μόνο έχασαν, αλλά και οι άνδρες του Σλοτ δεν απέδωσαν να αναμενόμενα. Οι βασικοί παίκτες έδειχναν μπερδεμένοι, ενώ ο Σλοτ δεν ήταν προετοιμασμένος για τέτοιο σενάριο. Χωρίς το «Plan B» έχασε μια εξαιρετική ευκαιρία να διατηρήσει το τέλειο ρεκόρ του. Νιώθει πίεση αυτή τη στιγμή και δεν θα είναι εύκολο στο Σαν Σίρο. Περιμένω μια στενή συνάντηση και πιστεύω ότι η Μίλαν δεν θα χάσει εντός έδρας.

Επιλογή Μίλαν vs Λίβερπουλ: Μίλαν+0,5 AH @ 1,93 στις στοιχηματικές εταιρίες

No comments:

Post a Comment