Tuesday 25 June 2024

Ουκρανια vs Βελγιο

 

Η Ουκρανία και το Βέλγιο θα είναι πρόθυμοι να σφραγίσουν μια θέση στη φάση των 16 του UEFA Euro 2024 όταν αναμετρηθούν στο MHPArena την Τετάρτη.

Η αυλαία της φάσης των ομίλων του UEFA Euro 2024 θα πέσει την Τετάρτη με δύο παιχνίδια. Ο όμιλος Ε είναι ισόπαλος μετά τους δύο πρώτους γύρους των αγώνων, με και τις τέσσερις ομάδες να έχουν τρεις βαθμούς. Σλοβακία — Ρουμανία και Ουκρανία — Βέλγιο θα ξεκινήσουν ταυτόχρονα, με την εικόνα της πρόκρισης να είναι ανοιχτή.

Η Ουκρανία ξεκίνησε την εκστρατεία του UEFA Euro 2024 με μια βαριά ήττα από τη Ρουμανία, αφήνοντάς την σε δύσκολη θέση για τη 2η αγωνιστική. Ωστόσο, οι Γαλαζοκίτρινοι αντέδρασαν με μια ισχνή νίκη επί της Σλοβακίας για να κρατούν την τύχη τους στα χέρια τους. Ενώ οι Ουκρανοί παραμένουν στο κάτω μέρος της βαθμολογίας, μπορούν να τερματίσουν στην κορυφή της βαθμολογίας όταν τελειώσει η 3η αγωνιστική.

Το Βέλγιο, όπως και η Ουκρανία, ξεκίνησε άσχημα την εκστρατεία του UEFA Euro 2024, υπέστη μια ήττα-σοκ από τη Σλοβακία. Ωστόσο, οι Κόκκινοι Διάβολοι επέστρεψαν με μια σκληρή νίκη με 2–0 επί της Ρουμανίας στη 2η αγωνιστική για να μπουν στη 2η αγωνιστική με ανανεωμένη αυτοπεποίθηση και πίστη για την πρόκριση, επιβεβαιώνοντας τις εταιρίες στοιχημάτων. Έτσι, ο Ντομένικο Τεντέσκο θα πιστέψει ότι οι παίκτες του έχουν την ευκαιρία να φτάσουν στη φάση των νοκ-άουτ.

Ο αγώνας της Τετάρτης θα είναι ο πρώτος αγώνας με την Ουκρανία και το Βέλγιο.

Ουκρανία

Ο Σεργκέι Ρεμπρόφ δεν έχει κανένα νέο πρόβλημα που να εμποδίζει την προετοιμασία του ενόψει του τελευταίου αγώνα της ομάδας του. Κόντρα στο Βέλγιο την Τετάρτη, ο προπονητής της Ουκρανίας θα έχει μια πλήρη ομάδα.

Ο Βιτάλιι Μικολένκο είναι ο πιο πρόσφατος παίκτης που αποχώρησε από τα πλάγια, με τον παίκτη της Έβερτον να είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει το Βέλγιο. Θα πρέπει να εμφανιστεί στην αρχική ενδεκάδα, καταλαμβάνοντας τη θέση του αριστερού μπακ.

Θα ενώσει τους Μίκολα Ματβιγιένκο, Ιλιά Ζάμπαρνι και Ολεκσάντρ Τίμτσικ στην πίσω γραμμή. Η αμυντική τετράδα θα προστατεύσει τον Ανατόλι Τρούμπιν, ο οποίος θα εμφανιστεί ανάμεσα στα δοκάρια αντί του Άντρι Λούνιν.

Σε ό,τι αφορά τη μεσαία γραμμή, θα υπάρχουν οι Χεόρχι Σούντακοφ, Ολεκσάντρ Ζιντσένκο και Τάρας Σαπαρένκο. Η τριάδα θα έχει ως στόχο να κρατήσει τα πράγματα σφιχτά στη μέση του γηπέδου και να επιτρέψει στους επιτιθέμενους να εκφραστούν ελεύθερα. Τέλος, ο Αρτέμ Ντόβμπικ θα πρέπει να ηγηθεί της επιθετικής γραμμής για την Ουκρανία εναντίον του Βελγίου, με τον Μιχαΐλο Μούντρικ και τον αρχηγό Αντρέι Γιαρμολένκο να συμπληρώνουν την επίθεση.

Βέλγιο

Σε αντίθεση με τον ομόλογό του, ο Ντομένικο Τεντέσκο έχει μερικά πιεστικά ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπίσει πριν από το ταξίδι στο MHPArena. Ο προπονητής του Βελγίου μπορεί να μείνει χωρίς τρεις παίκτες της πρώτης ομάδας την Τετάρτη.

Ο Τεντέσκο ιδρώνει για τη φυσική κατάσταση των Άξελ Βίτσελ και Τόμας Μεουνιέ, με το δίδυμο να αναρρώνει από τους αντίστοιχους τραυματισμούς τους. Επιπλέον, ο Ντόντι Λουκεμπάκιο θα εκτίσει τιμωρία και δεν θα αντιμετωπίσει την Ουκρανία.

Το Βέλγιο θα παραταχθεί σε σχηματισμό 4–2–3–1 εναντίον της Ουκρανίας, με τον Κουν Κάστελς να παίρνει τη θέση του ανάμεσα στα δοκάρια.

Όσον αφορά τη μεσαία γραμμή, δεν υπάρχει θέσεη πέρα ​​από τον Γιούρι Τίλεμανς και τον Αμαντού Ονάνα. Το δίδυμο θα έχει ως στόχο να κρατήσει τα πράγματα σφιχτά στο κέντρο, ενώ ο Κέβιν Ντε Μπρούιν θα κεντρικός επιθετικός μέσος. Τέλος, ο Ρομελού Λουκάκου θα ηγηθεί της επίθεσης του Βελγίου, με τους Λεάντρο Τροσάρντ και Τζέρεμι Ντόκου να είναι οι ακραίοιεπιθετικοί.

Προγνωστικα Ουκρανια – Βελγιο

Με το περιθώριο λάθους να είναι αμελητέο, καμία ομάδα δεν έχει την πολυτέλεια να κάνει λάθη στο MHPArena την Τετάρτη. Η Ουκρανία θα πάρει το παιχνίδι στο Βέλγιο, ελπίζοντας ότι η ωμή ικανότητα του Μιχαΐλο Μούντρικ θα προβληματίσει τους Βέλγους αμυντικούς σε όλα τα ενενήντα λεπτά.

Ωστόσο, με τον Κέβιν Ντε Μπρούιν να επιστρέφει στα καλύτερά του, ο αγώνας μπορεί να μετατραπεί σε δύσκολη δοκιμασία για την Ουκρανία. Ο βετεράνος πλέι μέικερ θα πρέπει να αφήσει το στίγμα του, αλλά ο Ρομέλου Λουκάκου θα απογοητεύσει ξανά, αν και περιμένουμε να βρει το αντίπαλο δίχτυ.

No comments:

Post a Comment