Friday 13 September 2024

Προγνωστικά Σαουθάμπτον — Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

 

Η Σαουθάμπτον θα υποδεχθεί τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Σεντ Μέρι το μεσημέρι του Σαββάτου. Οι Άγιοι είναι νέοι στην Πρέμιερ Λιγκ, αν και κανείς δεν περίμενε ένα τόσο κακό ξεκίνημα.

Υπέστησαν τρεις ήττες στους πρώτους τρεις γύρους και τώρα μοιράζονται τον πάτο του βαθμολογικού πίνακα με την Έβερτον. Το χειρότερο είναι ότι η Σαουθάμπτον δεν κατάφερε να πετύχει ούτε ένα γκολ στα δύο πρώτα ματς, χάνοντας από Νιούκαστλ και Νότιγχαμ. Ο τρίτος αγώνας έμοιαζε να είναι παρόμοιος, αλλά ο Γιουκινάρι Σουγκαβάρα σημείωσε ένα γκολ κατά τη διάρκεια των καθυστερήσεων και γνώρισε την ήττα με 3-1 στο Μπρέντφορντ.

Το κλίμα στην ομάδα δεν είναι ιδανικό, ενώ η εμπιστοσύνη των παικτών είναι χαμηλή. Την περασμένη σεζόν, ο Άνταμ Άρμστρονγκ σημείωσε 24 γκολ στην Championship αλλά δυσκολεύεται να βρει τη φόρμα του. Ο δεύτερος σκόρερ Τσε Άνταμς εντάχθηκε στην Τορίνο και είναι ξεκάθαρο ότι ο προπονητής Ράσελ Μάρτιν έχει τεράστια προβλήματα στην επίθεση.

Επιπλέον, έχει τρεις ανησυχίες για τραυματισμούς — ο Γκάβιν Μπαζούνου παραμένει εκτός δράσης με τραυματισμό, ενώ ο Καμαλντίν Σουλεμάνα και ο
Ρος Στιούαρτ χαρακτηρίζονται ως αμφίβολοι.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άνοιξε τη σεζόν με μια μικρή νίκη 1-0 επί της Φούλαμ, αλλά στη συνέχεια γνώρισε δύο οδυνηρές ήττες. Έχασε με 1-0 από την Μπράιτον στον δεύτερο γύρο, αλλά η ταπείνωση ήρθε στην τρίτη αγωνιστική όταν έχασε με 3-0 από την Λίβερπουλ.

Ο προπονητής Έρικ τεν Χαχ βρίσκεται υπό μεγάλη πίεση, αλλά μέχρι στιγμής έχει επιβιώσει. Η ήττα από τη Λίβερπουλ είναι πάντα πολύ απογοητευτική για τους φιλάθλους. Ένα άλλο κακό αποτέλεσμα θα μπορούσε να οδηγήσει στην απόλυση του.

Ο Ολλανδός προπονητής έχει επίσης κάποιες ανησυχίες για τραυματισμούς. Έξι παίκτες είναι σίγουρα στο περιθώριο — οι Ράσμους Χόϊλουντ, Λουκ Σο, Λένι Γιόρο, Τάιρελ Μαλάσια,Βίκτορ Λίντελοφ και Μέισον Μάουντ. Ο αρχηγός Μπρούνο Φερνάντες είναι αμφίβολος μετά τη νίκη στο διεθνές καθήκον.

Ο Τεν Χαγκ πρέπει να διαλέξει ανάμεσα στον εκτός φόρμας Κασεμίρο και τον νέο μεταγραφικό απόκτημα Μανουέλ Ουγκάρτε, ο οποίος ήρθε από την Παρί Σεν Ζερμέν. Λαμβάνοντας υπόψη τα μεγάλα λάθη του απέναντι στη Λίβερπουλ, ο Ουγκάρτε θα μπορούσε να κάνει το πρώτο του ξεκίνημα για τον σύλλογο. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πλήρωσε 50 εκατομμύρια ευρώ σε μια συμφωνία περιλαμβάνει επίσης πιθανές πρόσθετες πληρωμές 10 εκατομμυρίων ευρώ.

Προγνωστικά Σαουθάμπτον — Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

Η Σαουθάμπτον και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκονται ήδη υπό μεγάλη πίεση από νωρίς. Σε τρεις αγώνες, οι Άγιοι είναι χωρίς ούτε έναν βαθμό. Οι Κόκκινοι Διάβολοι βρίσκονται στην 14η θέση με μία νίκη και δύο ήττες. Ήταν μια κακή εμφάνιση και από τις δύο πλευρές, που σημαίνει ότι αυτή είναι μια αναμέτρηση που πρέπει να κερδίσει. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει πετύχει μόλις δύο γκολ αυτή τη σεζόν, ενώ η Σαουθάμπτον μόνο ένα. Στα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, υπήρξε έλλειψη τερμάτων, όλα ολοκληρώθηκαν με Under 2,5 γκολ. Η πιο πρόσφατη συνάντηση ήταν ισοπαλία χωρίς τέρματα. Και οι δύο προπονητές βρίσκονται υπό τεράστια πίεση, οπότε περιμένω ξανά έναν αγώνα με χαμηλό σκορ.

Επιλογή Σαουθάμπτον vs Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Under 2,5 γκολ @ 2,37 στις εταιριες στοιχηματων

No comments:

Post a Comment