Saturday 28 September 2024

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ — Τότεναμ

 

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα υποδεχθεί την Τότεναμ στο Ολντ Τράφορντ στο ντέρμπι της Premier League αυτό το Σαββατοκύριακο.

Η Γιουνάιτεντ άνοιξε τη σεζόν με νίκη 1-0 επί της Φούλαμ, αλλά στη συνέχεια δεν ήταν τόσο επιτυχημένη κερδίζοντας μόνο έναν από τους υπόλοιπους τέσσερις αγώνες πρωταθλήματος. Το χειρότερο, γνώρισαν δύο οδυνηρές ήττες, έχασε από την Μπράιτον στο Amex και έχασε από τη Λίβερπουλ εντός έδρας στον τρίτο γύρο. Έτσι η αναμέτρηση Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ — Τότεναμ, είναι σημαντικής βαθμολογικής σημασίας.

Ήταν απλώς άλλη μια ταπείνωση για τον Έρικ τεν Χαγκ. Είναι υπό μεγάλη πίεση, η ήττα από τη Λίβερπουλ είναι πάντα πολύ απογοητευτική για τους φιλάθλους. Ωστόσο, τα τελευταία αποτελέσματα είναι καλύτερα — η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι αήττητη στα τέσσερα τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Οι Κόκκινοι Διάβολοι κέρδισαν τη Σαουθάμπτον στην Πρέμιερ Λιγκ και την Μπάρνσλει, χαμηλότερης κατηγορίας στο Carabao Cup, αλλά έμειναν στην ισοπαλία με Κρίσταλ Πάλας και Τβέντε. Ο Τεν Χαγκ έχει κάποιες ανησυχίες για τραυματισμούς ενόψει αυτού του αγώνα.

Παραμένει χωρίς τέσσερις αμυντικούς με απόντες τους Λένι Γιόρο, Τάιρελ Μαλάσια, Βίκτορ Λίντελοφ και Λουκ Σο. Το νέο απόκτημα Μανουέλ Ουγάρτε, ο οποίος ήρθε από την Παρί Σεν Ζερμέν για αρχική συμφωνία 50 εκατομμυρίων ευρώ, έφερε κάποιο είδος σταθερότητας. Τουλάχιστον έτσι νομίζω.

Έχοντας υποχωρήσει την περασμένη σεζόν, η Τότεναμ ξεκίνησε τη νέα σεζόν με πρωταρχικό στόχο την πρόκριση στο Champions League. Όμως τα σημερινά αποτελέσματα δεν είναι στο επιθυμητό επίπεδο. Ακριβώς όπως οι πραγματικοί της αντίπαλοι, η Τότεναμ έχει συγκεντρώσει επτά βαθμούς από τα πέντε πρώτα ματς της Premier League.

Οι Σπερς μοιράστηκαν τους βαθμούς με τη Λέστερ Σίτι στο King Power στον πρώτο γύρο, ενώ στο δεύτερο γύρο κέρδισαν την Έβερτον με 4-0. Και τη στιγμή που οι οπαδοί αρχίζουν να ονειρεύονται μια επιτυχημένη σεζόν, οι άνδρες του Ανζέ Ποστέκογλου γνώρισαν δύο οδυνηρές ήττες. Ηττήθηκαν με 2-1 στη Νιούκαστλ και έχασαν 1 — 0 από την Άρσεναλ στο ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου.

Η νίκη κόντρα στην Μπρέντφορντ το περασμένο Σαββατοκύριακο ήταν πολύ σημαντική για να μείνουν σε επαφή με τους αντιπάλους του Top-4, αλλά αυτό ακόμα περισσότερο. Η Τότεναμ κέρδισε την Καραμπάχ με 3-0 στο UEFA Europa League στη διάρκεια της εβδομάδας και πιστεύω ότι η εμπιστοσύνη των παικτών είναι υψηλή αυτή τη στιγμή. Ο Ποστέκογλου έχει διαθέσιμους τους περισσότερους παίκτες του, αλλά οι Ουιλσόν Οντομπέρ και Ρισάρλισον είναι επιβεβαιωμένοι απόντες για το ταξίδι στο Μάντσεστερ.

Πρόβλεψη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ — Τότεναμ

Περιμένω ένα ανοιχτό και αποτελεσματικό ματς, με τουλάχιστον τέσσερα γκολ. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παίζει εντός έδρας και οι παίκτες είναι υπό μεγάλη πίεση. Οι οπαδοί ζητούν τη νίκη και ο Τεν Χαγκ δεν έχει χώρο για υπολογισμούς. Η Τότεναμ, εν τω μεταξύ, είναι ομάδα με επιθετικό πνεύμα υπό τον Ποστέκογλου και μπορεί να σκοράρει σε κάθε παιχνίδι, εντός ή εκτός έδρας. Το πρόβλημα είναι ότι σπάνια κράτησαν την εστία τους, μόλις μία στις πέντε αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα. Ο Σολάνκε χρειάστηκε λίγο χρόνο για εγκλιματισμό, αλλά τώρα άρχισε να σκοράρει. Σημείωσε δύο τέρματα κόντρα στην Καραμπάχ στη διάρκεια της εβδομάδας και περιμένω περισσότερα από αυτόν.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ vs Τότεναμ Pick: Over 3,5 γκολ @ 2,04 στις στοιχηματικες εταιριες

No comments:

Post a Comment