Tuesday 26 September 2023

Προγνωστικα Νιούκαστλ — Μάντσεστερ Σίτι

 

Η Νιούκαστλ υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι στο Σεντ Τζέιμς Παρκ στον τρίτο γύρο του Carabao Cup το βράδυ της Τετάρτης. Η νέα σεζόν δεν ξεκίνησε πολύ καλά για τους γηπεδούχους, οπότε η νίκη του καλύτερου Αγγλικού και Ευρωπαϊκού συλλόγου θα ευχαριστήσει τους οπαδούς τους. Η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι εξαιρετική, ενώ η αυτοπεποίθηση των παικτών είναι πολύ υψηλή μετά τη νίκη με 8-0 επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Αυτό που είναι σημαντικό να αναφέρουμε, οκτώ γκολ πέτυχαν οκτώ διαφορετικοί παίκτες. Στο Μπράμαλ Λέιν, προηγήθηκε με τρία γκολ στο πρώτο μέρος, ενώ τα υπόλοιπα σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο ολοκλήρωσαν το γκρέμισμα των Λεπίδων, επιβεβαιώνοντας στις νομιμες εταιριες στοιχηματων.

Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της Premier League οκτώ διαφορετικοί παίκτες που σκοράρουν σε έναν αγώνα. Ο τεχνικός Έντι Χάου είναι πιθανώς ικανοποιημένος με την απόδοση, ακόμη και αν είπε ότι υπάρχει χώρος για βελτίωση. Αυτή τη στιγμή έχει τέσσερις τραυματίες παίκτες. Ο Χάρβεϊ Μπαρνς αξιολογείται ως αμφίβολος μετά από τραυματισμό στο δάχτυλο του ποδιού εναντίον της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Αναγκάστηκε να αποχωρήσει μετά από μόλις 12 λεπτά την Κυριακή και πιστεύω ότι δεν θα διακινδυνεύσει. Οι Ζοέλγκτον, Τζο Γουίλοκ και Έμιλ Κραφτ παραμένουν στο περιθώριο.

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα με τους μέγιστους βαθμούς. Το Σάββατο κέρδισε με 2–0 τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο στάδιο Έτιχαντ. Αυτή ήταν η έκτη συνεχόμενη νίκη στην Πρέμιερ Λιγκ, έβδομη σε όλες τις διοργανώσεις. Ξεκίνησαν με νίκη 3-0 επί της Μπέρνλι και στη συνέχεια κέρδισαν τις Νιούκαστλ, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Φούλαμ, Γουέστ Χαμ και Νότιγχαμ Φόρεστ.

Αλλά η τελευταία νίκη είχε έπαθλο — ο βασικός μέσος Ρόντρι αποβλήθηκε στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου μετά από μια διαμάχη με τον Μόργκαν Γκιμπς-Γουάιτ. Υποθέτοντας ότι θα εκτίσει ποινή τριών αγώνων, ο Ρόντρι θα χάσει το πιο σημαντικό ντέρμπι της Μάντσεστερ Σίτι με την Άρσεναλ στις 8 Οκτωβρίου.

Ο Χάλαντ είναι ίσως ο καλύτερος σκόρερ, αλλά ο Ρόντρι ήταν αναμφισβήτητα ο πολυτιμότερος παίκτης των Πολιτών. Είναι απλά αναντικατάστατος. Επιπλέον, ο Γκουαρδιόλα έχει κάποιες ανησυχίες για τραυματισμούς. Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε παραμένει μακροχρόνια απών λόγω προβλήματος στον μηρό, ενώ από το μεσοβδόμαδο ταξίδι αναμένεται να χάσουν και οι Ματέο Κόβατσιτς, Μπερνάρντο Σίλβα και Τζον Στόουνς. Έγραψα ήδη ότι ο Ρόντρι είναι απλά αναντικατάστατος, αλλά τρεις παίκτες θα προσπαθήσουν να αποδείξουν το αντίθετο. Ο Κάλβιν Φίλιπς θα μπορούσε να ξεκινήσει στη μεσαία γραμμή της Σίτι, αλλά ο 18χρονος Ρίκο Λιούις και το νέο απόκτημα Ματέους Νούνες αναζητούν επίσης μια ευκαιρία να ξεκινήσουν στην αρχική σύνθεση.

Πρόβλεψη Νιούκαστλ — Μάντσεστερ Σίτι:

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι η μοναδική ομάδα στην Πρέμιερ Λιγκ με 100% ρεκόρ τη φετινή σεζόν, έχοντας σημειώσει έξι διαδοχικές νίκες. Είναι μεγάλο φαβορί, όχι μόνο σε αυτό το ματς, αλλά και για το τρόπαιο στο Carabao Cup. Απλά να αναφέρουμε, η Μάντσεστερ Σίτι έχει κατακτήσει το EFL Cup σε έξι από τις προηγούμενες 10 σεζόν. Πιστεύω ότι είναι πιο κοντά στην επόμενη φάση. Όμως ο Γκουαρδιόλα δεν θα έχει διαθέσιμο τον βασικό μέσο Ρόντρι λόγω τιμωρίας. Η απουσία του είναι μεγάλο μειονέκτημα και οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να το εκμεταλλευτούν. Η αυτοπεποίθησή τους είναι πολύ υψηλή αφού πέτυχαν 8 γκολ στον προηγούμενο αγώνα. Περιμένω και οι δύο ομάδες να βρουν το δίχτυ.

Επιλογή Νίουκαστλ vs Μάντσεστερ Σίτι: Και οι δύο ομάδες να σκοράρουν — Ναι @ 1,60

No comments:

Post a Comment