Wednesday 27 September 2023

Προγνωστικα Οσασούνα — Ατλέτικο Μαδρίτης

 

Η Οσασούνα θα υποδεχθεί την Ατλέτικο Μαδρίτης στο γήπεδο της το βράδυ της Πέμπτης. Η γηπεδούχος βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα με επτά βαθμούς, ωστόσο η πραγματική τους φόρμα είναι κακή.

Χωρίς νίκη στα τρία τελευταία ματς η Οσασούνα, χάνοντας δύο από αυτά. Η ήττα από την Μπαρτσελόνα ήταν κάπως αναμενόμενη και θα μπορούσε να καταπιεί, αλλά τα άλλα δύο ματς άφησαν τους φιλάθλους απογοητευμένους.

Ηττήθηκε με 3-2 από τη Χετάφε, δέχτηκε γκολ στο 86ο λεπτό και έμεινε ισόπαλη χωρίς τέρματα με τη Σεβίλλη το περασμένο Σαββατοκύριακο, παρότι είχε 16 σουτ. Δυστυχώς, μόλις δύο από αυτά ήταν εύστοχα και κανένας δεν βρήκε το δίχτυ.

Ο προπονητής Γιαγκόμπα Αρασάτε έχει πολλά προβλήματα ενόψει αυτού του αγώνα, ξεκινώντας από την εντός έδρας φόρμα. Η Οσασούνα έχει αποτύχει να κερδίσει κανένα από τα τέσσερα πρώτα εντός έδρας παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις, χάνοντας τρεις φορές και σημειώνοντας μόλις δύο γκολ.

Δεν είναι αδύνατο ο προπονητής να κάνει κάποιες αλλαγές στην επίθεση, με τους Ραούλ Γκαρσία και Κίκε Μπάρχα έτοιμους να αντικαταστήσουν κάποιους από τους επιθετικούς Εζεκιέλ Άβιλα, Άντε Μπούντιμιρ και Γιόαν Μοχίκα. Σε ό,τι αφορά τους τραυματισμούς, ο Τζον Μονκαγιόλα και ο Ντάρκο Μπράσανατς είναι σίγουρα εκτός παιχνιδιού, ενώ ο Ουνάι Γκαρσία χαρακτηρίζεται ως αμφίβολος.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης τερμάτισε την Κυριακή σερί δύο αγώνων χωρίς νίκη. Μετά την οδυνηρή ήττα με 3-0 από τη Βαλένθια και την ισοπαλία 1-1 με τη Λάτσιο στο Champions League, οι Ροχιμπλάνκος επικράτησαν της Ρεάλ Μαδρίτης σημειώνοντας νίκη με 3-1.

Ο Άλβαρο Μοράτα ήταν το όνομα κλειδί στο ματς αφού σκόραρε δύο φορές για την Ατλέτικο. Το πρώτο γκολ ήρθε στο τέταρτο λεπτό όταν ο πρώην φορ της Ρεάλ μετέτρεψε την επικίνδυνη σέντρα του Σάμουελ Λίνο. Στη συνέχεια, ο Αντουάν Γκριεζμάν έκανε το 2-0 με άλλη μια κεφαλιά, αλλά ο Τόνι Κρος μείωσε στο μισό το έλλειμμα πριν από το ημίχρονο.

Ωστόσο, ο Μοράτα εξασφάλισε τη νίκη στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου. Αξίζει να αναφερθεί και ο Σαούλ Νίγκεθ που έδωσε δύο ασίστ. Ο κόουτς Ντιέγκο Σιμεόνε ήταν χαρούμενος με τη νίκη κόντρα στους αντιπάλους της πόλης, αλλά δεν υπάρχει χρόνος για πανηγυρισμούς. Δεν έχει ακόμη τους Τομά Λεμάρ, Πάμπλο Μπάριος, Τσαγκλάρ Σογιουντσού, Ροντρίγκο Ντε Πολ, Ρεϊνίλντο και Βιτόλο λόγω τραυματισμού. Το θετικό είναι ότι ο αρχηγός Κόκε έχει αναρρώσει από έναν τραυματισμό στον μηριαίο και έπαιξε εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο επιθετικός Μέμφις Ντεπάι ξεπέρασε ένα μυϊκό πρόβλημα και εμφανίστηκε στο ντέρμπι ως αλλαγή.

Πρόβλεψη Οσασούνα — Ατλέτικο Μαδρίτης:

Η Ατλέτικο Μαδρίτης πρέπει να κερδίσει αυτό το ματς. Υπάρχουν τρεις λόγοι για την επιλογή μου. Το πρώτο είναι η σύνδεση με την τρέχουσα φόρμα της Οσασούνα. Οι γηπεδούχοι έχουν δύο ήττες και μόλις μία ισοπαλία στα τρία τελευταία ματς της La Liga. Ο δεύτερος λόγος είναι η σύνδεση με την Ατλέτικο. Κατάφεραν να κερδίσουν τη Ρεάλ Μαδρίτης την Κυριακή και η αυτοπεποίθηση των παικτών είναι πολύ υψηλή αυτή τη στιγμή. Τέλος, ο τελευταίος λόγος είναι η σύνδεση με την πρόσφατη προϊστορία H2H. Η Οσασούνα δεν έχει νικήσει την Ατλέτικο Μαδρίτης στην Παμπλόνα από τον Φεβρουάριο του 2014.

Οσασούνα vs Ατλέτικο Μαδρίτης Επιλογή: Η Ατλέτικο Μαδρίτης θα κερδίσει @ 2,14

No comments:

Post a Comment