Monday 18 September 2023

Προγνωστικα Champions League

 Προγνωστικα Μίλαν vs Νιούκαστλ Γιουνάιτεντ

Η Νιούκαστλ Γιουνάιτεντ θα επισκεφθεί την επτά φορές κάτοχο Μίλαν στο μεάτσα στη μάχη της Τρίτης. Ο όμιλοςείναι επίσης γνωστός ως «Group of Death» λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι η Παρί Σεν Ζερμέν και η Μπορούσια Ντόρτμουντ είναι οι υπόλοιποι δύο συμμετέχοντες.

Η Μίλαν έφτασε στα ημιτελικά του UEFA Champions League την περασμένη σεζόν. Ήταν ένα βήμα από τον τελικό, αλλά έχασαν με 3-0 στο σύνολο από την αντίπαλο της πόλης Ίντερ. Θα πρέπει να αναφερθεί ξανά ο ίδιος αντίπαλος. Οι Ροσονέρι είχαν ένα τέλειο ξεκίνημα της σεζόν με τρεις νίκες στους τρεις πρώτους αγώνες. Η Μίλαν έχει ξεπεράσει τη Ρόμα, την Τορίνο και την Μπολόνια και όλα έδειχναν καλά μέχρι το Σάββατο. Κανείς δεν περίμενε μια καταστροφή, αν και ο προπονητής Στέφανο Πιόλι και οι παίκτες του υπέστησαν μια οδυνηρή ήττα με 5-1 στο «Derby della Madonnina» κόντρα στα προγνωστικα champions league.

Το κλίμα στην ομάδα δεν είναι στο επιθυμητό επίπεδο, ενώ η αυτοπεποίθηση των παικτών είναι χαμηλή αυτή τη στιγμή. Οι περισσότεροι από τους βασικούς παίκτες είναι έτοιμοι για αυτή τη σύγκρουση, συμπεριλαμβανομένου του Ολιβιέ Ζιρού που τραυματίστηκε ενώ βρισκόταν σε διεθνή καθήκοντα με τη Γαλλία.

Ο 37χρονος επιθετικός έκανε ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα της σεζόν με τέσσερα γκολ και δύο ασίστ στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια. Ο κεντρικός αμυντικός Πιερ Καλουλού θα χάσει το παιχνίδι λόγω ανησυχίας στον μηρό, ενώ ο Ισμαέλ Μπενασέρ αναρρώνει από χειρουργική επέμβαση στο γόνατο.

Ντεμπούτο για την Νιουκαστλ

Μόλις πριν από δύο χρόνια η Νιούκαστλ ήταν μια μέτρια ομάδα που εμπλεκόταν βαθιά στη μάχη του υποβιβασμού στην Πρέμιερ Λιγκ. Οι σημερινοί φιλοξενούμενοι δεν έχουν κερδίσει κανένα σημαντικό τρόπαιο για 68 χρόνια, από τη νίκη τους στο Κύπελλο Αγγλίας το 1955.

Ο τελευταίος τίτλος πρωταθλήματος κατακτήθηκε το 1927. Οι οπαδοί ήταν απογοητευμένοι, αλλά όλα έχουν αλλάξει μετά την εξαγορά από το Σαουδικό «Ταμείο Δημοσίων Επενδύσεων». Νέος προπονητής ορίστηκε ο Έντι Χάου, ενώ έφερε πολλούς νέους παίκτες. Ως αποτέλεσμα, η Νιούκαστλ εξασφάλισε τη θέση του Champions League και οι οπαδοί είναι ευχαριστημένοι.

Ωστόσο, τα σημερινά αποτελέσματα δεν είναι στο επιθυμητό επίπεδο. Οι Καρακάξες είχαν μόλις μία νίκη στους πρώτους τέσσερις γύρους, χάνοντας τους υπόλοιπους τρεις από Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ και Μπράιτον. Ο Χάου βρισκόταν υπό μεγάλη πίεση ενόψει του Σαββατοκύριακου, αλλά η ισχνή νίκη επί της Μπόρνμουθ έφερε τεράστια ανακούφιση.

Σε αυτό το ματς, ο Χάου έχει τρία προβλήματα τραυματισμών καθώς οι Τζο Γουίλοκ, Έμιλ Κραφτ και Ζοέλιντον είναι εκτός δράσης. Ο πρώην παίκτης της Μίλαν Σάντρο Τονάλι, θα πρέπει να είναι έτοιμος να ξεκινήσει κόντρα στην παλιά του ομάδα και θα είναι ενδιαφέρον να δούμε την αντίδραση των οπαδών. Ο Αλέξανδρος Ισάκ πρέπει να ηγηθεί της επιθετικής γραμμής.

Προγνωστικα Μίλαν εναντίον Νιούκαστλ

Η Μίλαν ταπεινώθηκε το Σάββατο όταν έχασε με 5-1 από την Ίντερ στο «Derby della Madonnina». Οι Ροσονέρι πρέπει να πάνε για θετικό αποτέλεσμα εδώ, μια άλλη ήττα θα απογοητεύσει τους φιλάθλους και θα πιέσει τον προπονητή Στέφανο Πιόλι. Αλλά δεν θα είναι εύκολο κόντρα στη Νιούκαστλ. Οι Άγγλοι είναι επίσης δυνατοί, ακόμη και θα παίξουν κορυφαίο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια. Οι νέοι Σαουδάραβες ιδιοκτήτες επενδύουν πολλά χρήματα στον σύλλογο και οι παίκτες της Νιούκαστλ δεν θα φοβηθούν από μεγάλα ονόματα της Ευρώπης. Είναι σίγουρα ικανοί να σκοράρουν στο Σαν Σίρο.

Επιλογή Μίλαν vs Νίουκαστλ: Και οι δύο ομάδες να σκοράρουν — Ναι @ 1,63

No comments:

Post a Comment