Tuesday 2 April 2024

Μάντσεστερ Σίτι vs Άστον Βίλα

 

Η Μάντσεστερ Σίτι θα υποδεχθεί την Άστον Βίλα στο στάδιο Έτιχαντ στο πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της Premier League το απόγευμα της Τετάρτης. Οι Πολίτες βρίσκονται στην τρίτη θέση, έναν βαθμό πίσω από την Άρσεναλ και τρεις πίσω από την κορυφαία Λίβερπουλ, έτσι πλέον δεν είναι φαβορί στις στοιχηματικες εταιριες, για την κατάκτηση της Premier League.

Οι παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα δεν κατάφεραν να νικήσουν τους Κανονιέρηδες την Κυριακή, ενώ οι Κόκκινοι κέρδισαν με 2:1 την Μπράϊτον. Ωστόσο, η Μάντσεστερ Σίτι θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις νίκες το συντομότερο δυνατό. Οι Πολίτες θα έρθουν σε αυτή τη σύγκρουση αήττητοι στα 39 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις, κερδίζοντας 33 από αυτά. Όμως ο Γκουαρδιόλα έχει κάποιες ανησυχίες για τραυματισμούς ενόψει αυτού του αγώνα.

Ο πρώτος τερματοφύλακας Έντερσον παραμένει αμφίβολος μετά τον τραυματισμό που υπέστη κόντρα στη Λίβερπουλ. Δεν είναι μόνο αυτό, καθώς ο Τζον Στόουνς είναι επίσης μια αμφιβολία τραυματισμού. Ο Νέιθαν Άκε χρειάστηκε να γίνει αλλαγή στο πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι με την Άρσεναλ και είναι σίγουρα εκτός. Ο Κάιλ Γουόκερ αναρρώνει από τον τραυματισμό του στον μηρό και φαίνεται ότι αυτό το παιχνίδι έρχεται πολύ νωρίς για αυτόν.

Η Άστον Βίλα είναι τέταρτη στην Πρέμιερ Λιγκ με 59 βαθμούς. Ο Ουνάι Έμερι κάνει εξαιρετική δουλειά και οι οπαδοί είναι ικανοποιημένοι. Ελπίζουν για το Champions League την επόμενη σεζόν. Ωστόσο, οι Χωριάτες είναι μόλις τρεις βαθμούς μπροστά από την πέμπτη Τότεναμ. Για να είναι πιο περίπλοκο, οι Σπερς έχουν έναν αγώνα λιγότερο να δώσουν.

Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό αυτό το ματς. Η Άστον Βίλα ήταν καλή το Σαββατοκύριακο, κέρδισε τη Γουλβς με 2-0 στο ντέρμπι των Γουέστ Μίντλαντς. Οι Εζρί Κόνσα και Μουσά Ντιαμπί ήταν οι σκόρερ σε εκείνο το ματς. Σε αυτό το ματς ο Έμερι έχει ένα μεγάλο πρόβλημα — ο βασικός επιθετικός Όλι Γουότκινς υπέστη τραυματισμό στο οπίσθιο μηριαίο στη νίκη επί της Γουλβς και έπρεπε να αντικατασταθεί από τον Τζον Ντουράν. Πιθανότατα δεν θα παίξει κόντρα στους πρωταθλητές και αυτό είναι ένα τεράστιο χάντικαπ. Έχει 26 γκολ (σημείωσε 16 και έδωσε άλλες 10 ασίστ) και είναι απλά αναντικατάστατος. Αλλά υπάρχουν περισσότερα — ο Τζον ΜακΓκίν είναι τιμωρημένος, ενώ οι Τάιρον Μινγκς, Μπουμπακάρ Καμαρά, Εμιλιάνο Μπουεντία και Μάτι Κας είναι τραυματίες.

Πρόβλεψη Μάντσεστερ Σίτι — Άστον Βίλα:

Αυτός είναι ένας αγώνας ντέρμπι αν δούμε τον βαθμολογικό πίνακα, η τρίτη Μάντσεστερ Σίτι εναντίον της τέταρτης Άστον Βίλα. Ωστόσο, πιστεύω ότι οι νυν πρωταθλητές είναι ξεκάθαρα φαβορί. Πρώτον γιατί η Άστον Βίλα δεν είναι στην καλύτερη φόρμα της. Είχε μία νίκη, μία ισοπαλία και μία βαριά ήττα στους τρεις τελευταίους γύρους. Κέρδισαν της Γουλβς, αλλά ισοφάρισαν με τη Γουέστ Χαμ και έχασαν 4-0 από την Τότεναμ εντός έδρας. Αλλά υπάρχουν κι άλλα — ο βασικός παίκτης Όλι Γουότκινς υπέστη μυϊκό τραυματισμό στη νίκη επί της Γουλβς και πιθανότατα δεν θα παίξει εδώ. Περιμένω η Μάντσεστερ Σίτι να εκμεταλλευτεί τα προβλήματα της Βίλα.

Μάντσεστερ Σίτι vs Άστον Βίλα Επιλογή: Μάντσεστερ Σίτι -1,5 AH @ 1,72 στις στοιχηματικες εταιριες

No comments:

Post a Comment