Saturday 4 November 2023

Νιούκαστλ — Άρσεναλ προγνωστικα

 

Νιούκαστλ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ θα παίξουν το ντέρμπι της Premier League αυτό το Σαββατοκύριακο στο Σεντ Τζέιμς Παρκ. Οι γηπεδούχοι μπαίνουν σε αυτό το ματς γεμάτοι αυτοπεποίθηση μετά τη νίκη στο κύπελλο επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το βράδυ της Τετάρτης.

Παρόλα αυτά, τα αποτελέσματα στην Πρέμιερ Λιγκ δεν είναι στο επιθυμητό επίπεδο. Η Νιούκαστλ βρίσκεται στην έκτη θέση με 17 βαθμούς, έξι μακριά από τις θέσεις του Champions League. Ωστόσο, η εντός έδρας φόρμα είναι πολύ καλή, οι άνδρες του Έντι Χάου έχουν κερδίσει τα τρία τελευταία ματς, επιβεβαιώνοντας την betsson.gr, που την θεωρούσε φαβορί.

Κατάφεραν να κερδίσουν τις Μπρέντφορντ, Μπέρνλι και Κρίσταλ Πάλας, κρατώντας ανέπαφη την εστία και στις τρεις περιπτώσεις. Φυσικά, η Άρσεναλ είναι διαφορετικού επιπέδου και δεν μπορούσε να συγκριθεί με την αναφερόμενη τριάδα.

Ο Χάου έχει κάποια επιπλέον προβλήματα καθώς πολλοί παίκτες είναι τραυματίες. Ο Ματ Τάργκετ είναι το τελευταίο θύμα μετά από τραυματισμό του μηριαίου στο Ολντ Τράφορντ.

Μαζί με τους Χαβιέρ Μανκίγιο, Λιούις Μάιλι, Αλεξάντερ Ισάκ, Σβεν Μπότμαν, Έλιοτ Άντερσον, Τζέικομπ Μέρφι και ο Χάρβεϊ Μπαρνς στη μακρά λίστα των απόντων. Δεν είναι μόνο αυτό, καθώς ο Σάντρο Τονάλι έχει τεθεί σε τιμωρία λόγω παράνομων δραστηριοτήτων τζόγου.

Παραμένει φαβορί για τον τίτλο η Άρσεναλ

Η Άρσεναλ μοιράζεται τη δεύτερη θέση με τη Μάντσεστερ Σίτι. Σύμφωνα με την στοιχηματική betsson.gr, αυτές οι δύο ομάδες είναι τα μεγαλύτερα φαβορί για τον τίτλο.

Οι Κανονιέρηδες βρίσκονται σε σταθερή φόρμα, κέρδισαν επτά από τους 10 αρχικούς αγώνες στην Premier League, φέρνοντας ισοπαλία στα υπόλοιπα τρία.

Ωστόσο, το κλίμα στην ομάδα δεν είναι στο επιθυμητό επίπεδο μετά την ήττα στο κύπελλο από τη Γουέστ Χαμ. Η Άρσεναλ γνώρισε ήττα 3-1 και άφησε τους οπαδούς απογοητευμένους, παρά το γεγονός ότι ο Αρτέτα έκανε rotation τους παίκτες.

Ο Ισπανός προπονητής έχασε επίσης έναν παίκτη την Τετάρτη, καθώς ο Εμίλ Σμιθ Ρόου υπέστη τραυματισμό στο γόνατο και ο άτυχος μέσος έχει αποκλειστεί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Οι Τόμας Πάρτεϊ και Γκάμπριελ Ζεσούς παραμένουν εκτός δράσης, ενώ ο Γιουριέν Τίμπερ εξακολουθεί να αναρρώνει από τον τραυματισμό του στο γόνατο. Μερικοί από τους βασικούς παίκτες που ξεκουράστηκαν την Τετάρτη — Μάρτιν Οντεγκάαρντ, Μπουκάγιο Σάκα, Γκάμπριελ Μαρτινέλι, Ντέκλαν Ράις και Γουίλιαμ Σαλίμπα — θα πρέπει να επιστρέψουν στην αρχική ενδεκάδα. Ο τερματοφύλακας Άαρον Ράμσντεϊλ είχε μια εφιαλτική βραδιά κόντρα στη Γουέστ Χαμ στο στάδιο του Λονδίνου, οπότε αναμένεται να ξεκινήσει ο Ντέιβιντ Ράγια.

Προεπισκόπηση Νιούκαστλ — Άρσεναλ:

Αυτός είναι ένας αγώνας ντέρμπι αυτό το Σαββατοκύριακο στην Πρέμιερ Λιγκ και νομίζω ότι η Νιούκαστλ είναι πιο κοντά στη νίκη. Ο βασικός λόγος για την επιλογή μου είναι η σύνδεση με τα αποτελέσματα του EFL Cup και των δύο ομάδων. Ενώ η Νιουκαστλ κέρδισε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 0–3 στο Ολντ Τράφορντ το βράδυ της Τετάρτης, οι Κανονιέρηδες υπέστησαν μια οδυνηρή αποβολή μετά την ήττα με 3-1 από τη Γουέστ Χαμ. Επιπλέον, δεν πρέπει να υποτιμάται το πλεονέκτημα έδρας. Η Νιούκαστλ είναι πολύ δυνατοί γηπεδούχοι και οι νεαροί παίκτες της Άρσεναλ θα έχουν μεγάλο πρόβλημα να διαχειριστούν την πίεση.

Επιλογή Νίουκαστλ vs Άρσεναλ: Η Νιούκαστλ κερδίζει @ 2,75 betsson

No comments:

Post a Comment