Monday 27 November 2023

Παρί Σεν Ζερμέν εναντίον Νιούκαστλ προγνωστικα

 

Η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη Νιούκαστλ Γιουνάιτεντ στο Παρκ ντε Πρενς το απόγευμα της Τρίτης, καθώς και οι δύο ομάδες θέλουν να φτάσουν στην νοκ άουτ φάση του Champions League.

Και οι τέσσερις ομάδες του Ομίλου F — γνωστό και ως “Group of Death” — εξακολουθούν να παλεύουν για την πρόκριση και αυτός ο αγώνας είναι πολύ σημαντικός, όπως και η σύγκρουση μεταξύ της Μίλαν και της Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Η Γερμανική ομάδα έχει επτά βαθμούς, η Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται δεύτερη με έξι βαθμούς, η Μίλαν έχει πέντε και η Νιούκαστλ βρίσκεται στην τελευταία θέση με τέσσερις. Πιθανότατα ο τελευταίος γύρος θα κρίνει για την τελική έκβαση στον όμιλο. Ο Παριζιάνικος σύλλογος παραμένει φαβορί για την πρόκριση στην στοιχηματική bet365.

Η Παρί Σεν Ζερμέν ήταν καλή εντός έδρας, αλλά κακή εκτός έδρας. Κατάφεραν να κερδίσουν τη Ντόρτμουντ και τη Μίλαν στο Παρκ ντε Πρενς, αλλά γνώρισαν ήττες στο Σαν Σίρο και στο Σεντ Τζέιμς Παρκ. Ωστόσο, τώρα παίζει εντός έδρας και τρεις βαθμοί από αυτό το ματς θα τους έβαζαν σε δυνατή θέση ενόψει του τελευταίου γύρου.

Η εγχώρια φόρμα είναι καλή και η αυτοπεποίθηση των παικτών είναι πολύ υψηλή μετά τη νίκη με 5-2 επί της Μονακό. Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει πλέον κερδίσει επτά από τους οκτώ τελευταίους αγώνες της, σημειώνοντας τουλάχιστον τρία γκολ και στις επτά νίκες.

Αλλά ο προπονητής Λουίς Ενρίκε έχει κάποια προβλήματα τραυματισμών, με τον έφηβο Γουόρεν Ζαΐρ-Έμερι το τελευταίο θύμα. Ο 17χρονος μέσος συνοδεύεται από τους Μάρκο Ασένσιο, Νούνο Μέντες, Πρέσνελ Κιμπέμπε, Ντανίλο Περέιρα και Μαρκίνιο στην λίστα των απόντων.

Η Νιούκαστλ Γιουνάιτεντ έχει ξεκινήσει την εκστρατεία του Champions League με σταθερό τρόπο, αλλά οι συνεχόμενες ήττες από την Μπορούσια Ντόρτμουντ έχουν περιπλέξει τα πράγματα. Οι Άγγλοι ήταν επίσης ασυνεπείς στην Πρέμιερ Λιγκ, αν και σημείωσαν νίκες κόντρα στην Άρσεναλ και την Τσέλσι.

Είναι πιθανό ότι η Νιούκαστλ θα χρειαστεί να κερδίσει και τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια για να φτάσει στη φάση των νοκ-άουτ. Αλλά δεν θα είναι εύκολο καθώς ο προπονητής έχει τεράστια προβλήματα τραυματισμών ενόψει του ταξιδιού στη Γαλλική πρωτεύουσα.

Θα μείνει χωρίς εννέα ή δέκα παίκτες. Οι Σβεν Μπότμαν, Νταν Μπερν και Έλιοτ Άντερσον, Χάρβεϊ Μπαρνς, Τζο Γουίλοκ, Τζέικομπ Μέρφι, καθώς και Κάλαμ Ουίλσον και Ματ Τάργκετ μένουν σίγουρα εκτός παιχνιδιού λόγω τραυματισμών, ενώ ο Σάντρο Τονάλι τίθεται σε αναστολή λόγω παράνομων δραστηριοτήτων τζόγου. Τέλος, ο Σον Λόνγκσταφ είναι αμφίβολος λόγω προβλήματος στον αστράγαλο.

Πρόβλεψη Παρί Σεν Ζερμέν εναντίον Νιούκαστλ:

Και οι δύο προπονητές έχουν πολλούς τραυματίες, ωστόσο το χάντικαπ του Έντι Χάου είναι πολύ μεγαλύτερο. Αυτός είναι ο πρώτος λόγος για την επιλογή μου, ενώ το πλεονέκτημα έδρας είναι ο δεύτερος. Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν έχει ακόμη δεχτεί γκολ εντός έδρας στο Champions League, ενώ η Νιούκαστλ δεν έχει ακόμη σκοράρει εκτός έδρας στη διοργάνωση. Τέλος, η Παρί έχει έναν παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά — τον Κίλιαν Μπαπέ. Συμμετείχε άμεσα σε επτά γκολ από 12 αγώνες Τσάμπιονς Λιγκ εναντίον Αγγλικών συλλόγων μέχρι σήμερα, σκοράροντας πέντε φορές και έχοντας δύο ασίστ. Οι πρωταθλητές Γαλλίας πρέπει να κερδίσουν εδώ.

Παρί Σεν Ζερμέν vs Νιούκαστλ Γιουνάιτεντ Επιλογή: Η Παρί Σεν Ζερμέν κερδίζει @ 1,62 στην bet365

No comments:

Post a Comment