Wednesday 8 November 2023

Προγνωστικα Κοπεγχάγη — Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ

 

Η Κοπεγχάγη υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε έναν πολύ σημαντικό αγώνα του Α’ ομίλου για το Champions League. Οι πρωταθλητές Δανίας θα έχουν μεγάλη υποστήριξη από τους φιλάθλους τους στο Στάδιο Πάρκεν την Τετάρτη. Οι παίκτες της Κοπεγχάγη θα αναζητήσουν εκδίκηση από τους Κόκκινους Διαβόλους αφού υπέστησαν μια μικρή ήττα με 1-0 στο αντίστροφο παιχνίδι στο Old Trafford πριν από δύο εβδομάδες.

Η ήττα ήταν κατά κάποιο τρόπο αμφιλεγόμενη καθώς ο Τζόρνταν Λάρσον της Κοπεγχάγης έχασε ένα πέναλτι στις καθυστερήσεις. Ωστόσο, κανείς δεν παρατήρησε ότι ο εξτρέμ της Γιουνάιτεντ, Αλεχάντρο Γκαρνάτσο, έκανε κάτι ντροπιαστικό. Εντοπίστηκε να σκάβει το σημείο του πέναλτι λίγο πριν ο Λάρσον εκτελέσει.

Ως αποτέλεσμα, το πέναλτι δεν μετατράπηκε σε γκολ και η Γιουνάιτεντ πήρε και τους τρεις βαθμούς από το ματς, αφήνοντας τους Δανούς στον πάτο του ομίλου. Ο προπονητής Γιάκομπ Νίστρουπ έχει κάποια επιπλέον προβλήματα καθώς τέσσερις παίκτες αγωνίζονται με τραυματισμούς — οι Βίλιαμ Κλέμ, Νταβίτ Κοτσολάβα και Μπίργκερ Μέλινγκ είναι σίγουρα εκτός δράσης, ενώ ο Μοχαμέντ Ελγιουνουσί είναι αμφίβολος. Στα θετικά, ο Βάλντεμαρ Λουντ είναι διαθέσιμος μετά την αποθεραπεία από τον τραυματισμό, αλλά δεν αναμένεται να ξεκινήσει.

Φαίνεται ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα έχει άλλη μια κακή σεζόν. Υπέστη δύο βαριές ήττες στο Ολντ Τράφορντ, χάνοντας 3-0 από τη Νιούκαστλ Γιουνάιτεντ και τη Μάντσεστερ Σίτι στο Carabao Cup και την Premier League αντίστοιχα, κόντρα στην Bwin.gr, που την θεωρούσε φαβορί για να κερδίσει.

Οι οπαδοί είναι απογοητευμένοι, ενώ ο Τεν Χαγκ βρέθηκε υπό μεγάλη πίεση. Αλλά αυτό το Σαββατοκύριακο ήταν καλύτερο καθώς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε τη Φούλαμ. Οι Κόκκινοι Διάβολοι δεν εντυπωσίασαν, αλλά ο αρχηγός Μπρούνο Φερνάντες σκόραρε το νικητήριο γκολ στις καθυστερήσεις του δεύτερου ημιχρόνου για να εξασφαλίσει τους τρεις βαθμούς. Οι Τότεναμ, Λίβερπουλ, Άρσεναλ, Άστον Βίλα και Μπράιτον, που βρίσκονται όλα πάνω τους, έχασαν βαθμούς και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφτασε σε απόσταση έξι βαθμών από τις θέσεις του Champions League.

Ο Έρικ τεν Χαγκ τώρα πρέπει να στρέψει το ενδιαφέρον της στην Ευρώπη. Έχει μια μεγάλη ανησυχία ενόψει αυτού του αγώνα καθώς ο βασικός παίκτης Μάρκους Ράσφορντ αξιολογείται ως αμφίβολος. Έχασε τη νίκη του Σαββάτου επί της Φούλαμ. Αμφίβολος είναι και ο Βίκτορ Λίντελοφ, ενώ σίγουρα στο περιθώριο είναι οι Κασεμίρο, Λισάντρο Μαρτίνεθ, Λουκ Σο, Αμάντ Ντιάλο και Ταϊρέλ Μαλάσια.

Ο Τζέιντον Σάντσο είναι εκτός για πειθαρχικούς λόγους. Αναμένονται κάποιες αλλαγές, ιδιαίτερα μετά την κακή εμφάνιση στο Κρέιβεν Κότατζ. Ο Ράσμους Χέιλουντ θα έπρεπε να ηγηθεί της επιθετικής γραμμής, αλλά είναι αρκετά ασυνήθιστη κατάσταση καθώς τα δύο αδέρφια του Όσκαρ Χέιλουντ και Εμίλ Χέιλουντ, θα μπορούσαν να παίξουν για την Κοπεγχάγη.

Πρόβλεψη Κοπεγχάγη— Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

Η Κοπεγχάγη δεν κατάφερε να κερδίσει καμία από τις τελευταίες 10 συναντήσεις της με Αγγλικούς συλλόγους σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Επιπλέον, δεν σημείωσαν ούτε μία νίκη στα έξι τελευταία εντός έδρας παιχνίδια του Champions League. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χρειάζεται τρεις βαθμούς από αυτό το ματς για να παραμείνει ανταγωνιστική για μία από τις δύο πρώτες θέσεις. Και πιστεύω ότι θα κερδίσει. Η ποιότητα είναι με το μέρος της, δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό. Και είναι πιο έμπειροι.

Κοπεγχάγη- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Επιλογή: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κερδίζει @ 1,82 bwin

No comments:

Post a Comment