Thursday 2 November 2023

Λας Πάλμας — Ατλέτικο Μαδρίτης προγνωστικα

 

Η Λας Πάλμας υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης στο Στάδιο Γκραν Κανάρια το βράδυ της Παρασκευής. Οι γηπεδούχοι καταλαμβάνουν τη 10η θέση με 14 βαθμούς από τους πρώτους 11 αγώνες τους τη φετινή σεζόν.

Ο προπονητής Γκαρσία Πιμιέντα κάνει εξαιρετική δουλειά και πιστεύω ότι οι φίλαθλοι είναι ικανοποιημένοι, ιδιαίτερα επειδή η ομάδα τους απέχει οκτώ βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η πραγματική φόρμα είναι πολύ καλή, έχει τρεις νίκες στους τέσσερις προηγούμενους αγώνες της La Liga, σύμφωνα με την betshop.gr.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο εξασφάλισε τη νίκη με 2-1 εκτός έδρας στην Αλμερία. Το σκοράρισμα φαίνεται να είναι πρόβλημα για τη Λας Πάλμας καθώς βρήκε τα δίχτυα μόνο οκτώ φορές, που είναι το χειρότερο ρεκόρ επίθεσης στην κατηγορία. Αντίθετα, είναι σταθερά αμυντικά, έχοντας δεχθεί μόλις 10 γκολ παθητικό, που είναι το τρίτο καλύτερο ρεκόρ πίσω από τη Ρεάλ Μαδρίτης (8) και την Ατλέτικο (9). Ο Πιμιέντα θα μείνει ξανά χωρίς τις υπηρεσίες των Σάντρο Ραμίρεθ και Φάμπιο Γκονσάλες λόγω τραυματισμού, ενώ ο Τζόναθαν Βιέρα κρίνεται αμφίβολος λόγω προσωπικού ζητήματος.

Οι περισσότεροι βασικοί του παίκτες ξεκουράστηκαν κατά τη μεσοβδόμαδα νίκη στο Copa del Rey επί της Manacor, που σημαίνει ότι είναι φρέσκοι για αυτόν τον αγώνα.

Ανώτερη η Ατλέτικο Μαδρίτης

Η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι τρίτη στην βαθμολογία με 25 βαθμούς, τρεις λιγότερους από τις συμπρωταγωνίστριες Ρεάλ και Χιρόνα. Έχει κερδίσει οκτώ φορές, μία ισοπαλία και μία ήττα από τα 10 παιχνίδια πρωταθλήματος τη φετινή σεζόν.

Η πραγματική φόρμα θα μπορούσε να αξιολογηθεί ως πολύ καλή, οι Ροχιμπλάνκος κέρδισαν τους τελευταίους έξι αγώνες τους στη La Liga, κερδίζοντας τις Ρεάλ Μαδρίτης, Οσασούνα, Καντίθ, Ρεάλ Σοσιεδάδ, Θέλτα και Αλαβές. Η Ατλέτικο παίζει καλά και στο Champions League, κερδίζοντας πέντε βαθμούς από τρία ματς,.

Το επόμενο διάστημα μπορεί να είναι κρίσιμο για τις φιλοδοξίες τους. Η Ατλέτικο θα αναζητήσει τους μέγιστους βαθμούς έναντι της Λας Πάλμας, της Σέλτικ και της Βιγιαρεάλ πριν ξεκινήσει η διεθνής ανάπαυλα του Νοεμβρίου. Ο Σιμεόνε έχει επίσης κάποια προβλήματα τραυματισμών καθώς οι Σάμουελ Λίνο, Μέμφις Ντεπάι, Τόμας Λεμάρ, Βιτόλο και Ρεϊνίλντο παραμένουν μη διαθέσιμοι για επιλογή.

Ο Ροντρίγκο Ρικέλμε εντυπωσίασε κόντρα στην Αλαβές και άξιζε ένα ακόμη ξεκίνημα αφού πέτυχε ένα γκολ. Ο Αλβάρο Μοράτα και ο Αντουάν Γκριεζμάν θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους στην επίθεση. Το δίδυμο δείχνει ασταμάτητο αυτή τη στιγμή.

Πρόβλεψη Λας Πάλμας — Ατλέτικο Μαδρίτης:

Η Λας Πάλμας βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, κάτι που αποτελεί μεγάλη έκπληξη αν σκεφτεί κανείς ότι είναι πρωτοεμφανιζόμενη στην Primera. Ωστόσο, δεν μπορούν να παίξουν στο υψηλότερο επίπεδο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Η Ατλέτικο βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και βρίσκεται σε σερί έξι νικών στη La Liga. Πιστεύω ότι η Λας Πάλμας θα είναι το έβδομο θύμα τους. Η ποιότητα είναι με το μέρος της, δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό. Η παράδοση επίσης — Η Λας Πάλμας έχει υποστεί έξι ήττες στα έξι τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος από την Ατλέτικο.

Λας Πάλμας vs Ατλέτικο Μαδρίτης Επιλογή: Η Ατλέτικο Μαδρίτης θα κερδίσει @ 1,65 στην betshop

No comments:

Post a Comment