Tuesday 31 October 2023

Προγνωστικα Μπόρνμουθ εναντίον Λίβερπουλ

 

Η Μπόρνμουθ θα υποδεχθεί τη Λίβερπουλ στο Vitality Stadium το βράδυ της Τετάρτης στο πλαίσιο της αναμέτρησης του τέταρτου γύρου του EFL Cup.

Οι γηπεδούχοι έχουν αποκλείσει τη Σουόνσι και τη Στόουκ Σίτι στα προηγούμενα νοκ άουτ ματς, κερδίζοντας με 3-2 και 2-0 αντίστοιχα. Αυτές ήταν οι μοναδικές νίκες της Μπόρνμουθ τη νέα σεζόν μέχρι το τελευταίο Σαββατοκύριακο. Το Σάββατο σημείωσε την πρώτη επιτυχία στην Πρέμιερ Λιγκ, επικρατώντας της Μπέρνλι με 2-1.

Ήταν ένας δύσκολος αγώνας καθώς οι Τσέρι έμειναν πίσω μετά από μόλις 11 λεπτά, αλλά ο Αντουάν Σεμένιο ισοφάρισε στο 22ο λεπτό, ενώ ο Φίλιπ Μπίλινγκ εξασφάλισε τρεις βαθμούς με το μακρινό του εκπληκτικό σουτ.

Ο προπονητής Άντονι Ιραόλα εξακολουθεί να βρίσκεται υπό μεγάλη πίεση, αν και είναι πολύ πιο εύκολο τώρα καθώς η Μπόρνμουθ βρίσκεται εκτός ζώνης υποβιβασμού. Ο Τάιλερ Άνταμς, ο Εμιλιάνο Μαρκόνδης, ο Ράιαν Φρέντερικς και ο πρώτος τερματοφύλακας Νέτο παραμένουν εκτός δράσης λόγω τραυματισμών, ενώ ο Λιούις Κουκ πρέπει να εκτίσει τη δεύτερη ποινή τριών αγώνων για την κόκκινη κάρτα του κόντρα στους Λύκους. Τέλος, οι Μάρκος Σενέσι και Μαξ Άαρονς αξιολογούνται και οι δύο ως αμφίβολοι.

Φαβορί η Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ είναι σταθερή τη νέα σεζόν, πολύ καλύτερη από την προηγούμενη. Βρίσκεται στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 23 βαθμούς, τρεις λιγότερους από την Τότεναμ.

Σύμφωνα με ορισμένους ειδικούς, η κατάσταση θα έπρεπε να είναι αντίθετη. Ο λόγος συνδέεται με τη ισχνή νίκη της Τότεναμ επί της Λίβερπουλ τον Σεπτέμβριο, που σημαδεύτηκε από τεράστιο λάθος των διαιτητών. Ο Λουίς Ντίαζ πέτυχε ένα γκολ που αρχικά ακυρώθηκε λόγω οφσάιντ, αλλά οι επαναλήψεις έδειξαν ότι ήταν στην πραγματικότητα εντός.

Παρόλα αυτά, για πρώτη φορά στην ιστορία του VAR, ο αγώνας συνεχίστηκε με οφσάιντ ως τελική απόφαση. Το χειρότερο, οι Κέρτις Τζόουνς και Ντιόγκο Τζότα αποβλήθηκαν, ενώ ο Τζόελ Ματίπ σημείωσε αυτογκόλ στα βαθιά μέσα στα καθυστερημένα και η Λίβερπουλ έχασε τον αγώνα.

Ωστόσο, η άδικη ήττα δεν επηρέασε την ατμόσφαιρα στην ομάδα και η Λίβερπουλ κέρδισε τέσσερα από τα επόμενα πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος, συν τα τρία στο Europe League, κερδίζοντας τις ΛΑΣΚ Λιντς, Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ και Τουλούζ, επιβεβαιώνοντας την στοιχηματική Novibet, που την θεωρούσε φαβορί για την πρώτη θέση του ομίλου.

Ο Κλοπ θα προσπαθήσει να συνεχίσει την επιτυχημένη σειρά, αλλά έχει τέσσερις ανησυχίες για τραυματισμούς — οι Άντριου Ρόμπερτσον, Στέφαν Μπάιτσετιτς, Τιάγκο Αλκάνταρα και Μπτνη Ντόακ είναι όλοι τραυματίες.

Ο Κέρτις Τζόουνς ολοκλήρωσε την τιμωρία του και πρέπει να ξεκινήσει εδώ, ενώ η κατάσταση με τον Λουίς Ντίαζ είναι ακόμα περίπλοκη. Δεν συμμετείχε εναντίον της Νότιγχαμ Φόρεστ μετά την είδηση της απαγωγής των γονιών του και πιθανότατα δεν θα παίξει και εδώ.

Πρόβλεψη Μπόρνμουθ εναντίον Λίβερπουλ στην Novibet.gr:

Περιμένω και οι δύο ομάδες να σκοράρουν στο Vitality Stadium. Η Μπόρνμουθ έχει ήδη αντιμετωπίσει τη Λίβερπουλ αυτή τη σεζόν, στον δεύτερο γύρο της Πρέμιερ Λιγκ. Ο αγώνας που διεξήχθη στο Άνφιλντ τον Αύγουστο έληξε 3-1 με νίκη για τους Κόκκινους. Πλέον οι Κερασιές είναι γηπεδούχοι, ενώ ο Κλοπ αναμένεται να ξεκουράσει πολλούς βασικούς του παίκτες. Αυτό περιλαμβάνει και τους τέσσερις αμυντικούς, συν τον τερματοφύλακα Άλισον. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να επωφεληθούν από την απουσία των αναφερθέντων αμυντικών.

Επιλογή Μπόρνμουθ vs Λίβερπουλ: Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες — Ναι @ 1,75 Novibet.gr

No comments:

Post a Comment