Friday 1 December 2023

Νιούκαστλ — Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προγνωστικα

 

Η Νιούκαστλ υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Σεντ Τζέιμς Παρκ το βράδυ του Σαββάτου σε έναν πιο ενδιαφέρον αγώνα της 14ης αγωνιστικής της Premier League.

Και οι δύο ομάδες έρχονται σε αυτό το ντέρμπι μετά από απογοητευτικά αποτελέσματα στο Champions League μεσοβδόμαδα. Οι Καρακάξες έχασαν τη νίκη επί της Παρί Σεν Ζερμέν μετά από ένα αμφιλεγόμενο πέναλτι στο τελείωμα του αγώνα, ενώ οι Κόκκινοι Διάβολοι έχασαν το πλεονέκτημα δύο τερμάτων, μένοντας στην ισοπαλία 3-3 εναντίον της Γαλατασαράι στην Κωνσταντινούπολη, παρότι ήταν φαβορί στις στοιχηματικες εταιριες.

Ως αποτέλεσμα, και οι δύο ομάδες περιέπλεξαν την κατάστασή τους. Παράλληλα, η έκβαση αυτού του ντέρμπι έγινε πολύ σημαντική καθώς μια ακόμη αποτυχία θα αυξήσει την πίεση.

Η Νιούκαστλ βρίσκεται στην έβδομη θέση με 23 βαθμούς. Είναι ασυνεπείς και στην Πρέμιερ Λιγκ. Οι γηπεδούχοι έχουν μία νίκη και μία ήττα στους δύο τελευταίους αγώνες. Υπέστησαν μια οδυνηρή ήττα 2-0 από την Μπόρνμουθ, ενώ κατάφεραν να νικήσουν την Τσέλσι με 4-1 το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Ο προπονητής Έντι Χάου δεν δέχεται πιέσεις πια, ακόμα και πιστεύω ότι η κατάσταση τραυματισμού είναι ο βασικός λόγος για το ασυνεπές αποτέλεσμα. Τουλάχιστον 10 παίκτες παραμένουν εκτός — οι Τζέικομπ Μέρφι, Τζο Γουίλοκ, Ματ Τάργκετ, Χαβιέρ Μανκίγιο, Σβεν Μπότμαν, Χάρβεϊ Μπαρνς, Έλιοτ Άντερσον, Κάλαμ Ουίλσον και Νταν Μπερν είναι τραυματίες, ενώ ο Σάντρο Τονάλι συνεχίζει να εκτίει τον 10μηνο αποκλεισμό του λόγω παράνομες στοιχηματικές δραστηριότητες. Τέλος, ο Σον Λόνγκσταφ αξιολογείται ως αμφίβολος λόγω προβλήματος στον αστράγαλο. Είναι πολύ πιθανό ο Χάου να ξεκινήσει ξανά με την ίδια ενδεκάδα από το Παρκ ντε Πρενς.

Προβληματικοί οι Κόκκινοι Διάβολοι

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει 24 βαθμούς και βρίσκεται μία θέση πάνω από τη Νιούκαστλ. Είναι σε σερί τριών νικών στην Πρέμιερ Λιγκ. Οι Κόκκινοι Διάβολοι κατάφεραν να κερδίσουν τη Φούλαμ και τη Λούτον Τάουν, αμφότερες με 1-0 και την Έβερτον με 3-0 στο Γκούντισον Παρκ το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Το πρώτο γκολ πέτυχε ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο. Το γκολ του μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένα από τα καλύτερα στην ιστορία της Premier League. Οι αντίπαλοι της δεν μπόρεσαν να επιστρέψουν και δέχθηκαν άλλα δύο γκολ. Ο προπονητής Έρικ τεν Χαγκ δεν βρίσκεται πλέον υπό πίεση, ωστόσο χρειάζεται ένα θετικό αποτέλεσμα από το Σεντ Τζέιμς Παρκ.

Αλλά όπως και ο ομόλογός του, ο Τεν Χαγκ έχει μεγάλες ανησυχίες για τραυματισμούς. Οι Λισάντρο Μαρτίνες, Καζεμίρο, Μέισον Μάουντ, Τζόνι Έβανς, Κρίστιαν Έρικσεν, Αμάντ Τραορέ και ο Τιρέλ Μαλάσια είναι όλοι εκτός αποστολής, ενώ ο Τζέιντον Σάντσο παραμένει εκτός αποστολής λόγω απόφασης του προπονητή. Πιθανότατα θα φύγει από τον σύλλογο τον Ιανουάριο.

Πρόβλεψη Νιούκαστλ — Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

Σερί τριών νικών στην Πρέμιερ Λιγκ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ωστόσο, οι αντίπαλοι ήταν ομάδες από το κάτω μέρος του βαθμολογικού πίνακα — Φούλαμ, Λούτον και Έβερτον. Δεν νομίζω ότι αυτές οι τρεις νίκες πρέπει να υπερεκτιμηθούν. Η Νιούκαστλ είναι διαφορετικού επιπέδου και μπόρεσε ήδη να αναστατώσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δύο φορές φέτος. Οι Καρακάξες κέρδισαν 2-0 τον Απρίλιο και 3-0 πριν από ένα μήνα στο EFL Cup. Περιμένω να φτάσει τις τρεις σερί νίκες.

Επιλογή Νιούκαστλ — Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Νίκη Νιούκαστλ @ 1,93 στις στοιχηματικες εταιριες

No comments:

Post a Comment