Friday 26 January 2024

Λας Πάλμας — Ρεάλ Μαδρίτης

 

Η Λας Πάλμας υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Estadio Gran Canaria το Σάββατο. Οι Μαδριλένοι είναι μεγάλα φαβορί στις στοιχηματικες εταιριες στην Ελλαδα σε αυτή τη σύγκρουση, παλεύοντας για τον τίτλο.

Ωστόσο, δεν πρέπει να υποτιμηθεί η μεγάλη Λας Πάλμας. Είναι 8η με 31 βαθμούς, 16 βαθμούς μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού. Οι φίλαθλοι είναι ικανοποιημένοι και οι περισσότεροι ονειρεύονται το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο για την επόμενη σεζόν. Η σημερινή φόρμα είναι καλή, με δύο νίκες στα δύο τελευταία ματς στη La Liga. Οι αντίπαλοι δεν ήταν αφελείς ομάδες, άρα τα αποτελέσματα πρέπει να γίνονται σεβαστά.

Οι νησιώτες θα μπουν στο ματς με δύο νίκες επί της Βιγιαρεάλ και της Ράγιο Βαγιεκάνο. Επιπλέον, η Λας Πάλμας έχει σκοράρει πέντε γκολ και έχει διατηρήσει ανέπαφη την εστία της στα δύο προαναφερθέντα ματς. Ο προπονητής Γκαρσία Πιμιέντα είναι σίγουρα ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα, αλλά έχει και κάποια προβλήματα. Ο Σαούλ Κόκο είναι ήδη με την εθνική ομάδα της Ισημερινής Γουινέας για τον τελικό του Κυπέλλου Αφρικής. Επιπλέον, ο Χουλιάν Αραούχο εκτίει την τιμωρία τεσσάρων αγώνων, αλλά θα μπορούσε να είναι διαθέσιμος εάν η έφεση είναι θετική. Τρεις ακόμη παίκτες — ο Ντάλεϊ Σινκγκράβεν, ο Άλβαρο Λέμος και ο Έρικ Κουρμπέλο — είναι αμφίβολοι λόγω τραυματισμού και θα χρειαστούν καθυστερημένα τεστ φυσικής κατάστασης.

Δυσκολεύεται πρόσφατα η Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι δεύτερη στον βαθμολογικό πίνακα, με μόλις ένα βαθμό διαφορά από την κορυφαία Χιρόνα, αλλά με αγώνα λιγότερο. Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να ανέβουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος εδώ, οπότε το κίνητρο των παικτών θα είναι πολύ μεγάλο.

Η σημερινή φόρμα είναι καλή, κέρδισαν το Supercup που παίχτηκε στη Σαουδική Αραβία. Η Ρεάλ κέρδισε τον αντίπαλο της πόλης Ατλέτικο στους ημιτελικούς και ήταν λαμπρή στον τελικό όταν κατέστρεψε τους μεγαλύτερους αντιπάλους της Μπαρτσελόνα. Σκόραραν πέντε γκολ εναντίον της Ατλέτικο και τέσσερα εναντίον της Μπάρτσα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης κυριάρχησε στον τελικό και κέρδισε με 4-1. Στο μεταξύ κέρδισε με 3-2 την Αλμερία που βρίσκεται στην τελευταία θέση στην εγχώρια Primera Division. Η νίκη ήταν αναμενόμενη, αλλά όχι εύκολη. Ο προπονητής της Αλμερία ήταν απογοητευμένος με τις αποφάσεις του διαιτητή, αντέδρασαν ακόμη και κάποιοι αξιωματούχοι της Μπαρτσελόνα.

Φυσικά ο Κάρλο Αντσελότι χάρηκε με τη νίκη, αλλά κάτι άλλο τον ανησύχησε. Ο βασικός παίκτης Τζουντ Μπέλινγκχαμ είναι εκτός αποκλεισμού λόγω συσσωρευμένων κίτρινων καρτών. Ο Άγγλος διεθνής είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας αυτή τη σεζόν, οπότε η απουσία του είναι τεράστιο μειονέκτημα. Τρεις ακόμη παίκτες — ο Τιμπό Κουρτουά, ο Έντερ Μιλιτάο και ο Νταβίντ Αλαμπά — παραμένουν εκτός έδρας λόγω τραυματισμών.

Πρόβλεψη Λας Πάλμας — Ρεάλ Μαδρίτης:

Η Ρεάλ είναι η δεύτερη καλύτερη ομάδα από άποψη αποτελεσματικότητας με 43 γκολ. Ο Αντσελότι δεν έχει τον καλύτερο σκόρερ του, αλλά έχει ακόμα πολλούς παίκτες που μπορούν να σκοράρουν. Επιπλέον, η Ρεάλ έχει σκοράρει τουλάχιστον 2 γκολ στους τελευταίους 9 αγώνες της εναντίον της Λας Πάλμας σε όλες τις διοργανώσεις. Σε καλή φόρμα είναι και η Λας Πάλμας, έχει πετύχει πέντε γκολ στα δύο τελευταία ματς στη La Liga.

Είναι ικανοί να αναστατώσουν τη Ρεάλ; Σίγουρα είναι. Η Λας Πάλμας έχασε 2-1 από την Μπαρτσελόνα νωρίτερα αυτό το μήνα, ενώ νίκησε 21 την Ατλέτικο Μαδρίτης τον Νοέμβριο. Περιμένω τουλάχιστον τρία γκολ εδώ.

Λας Πάλμας vs Ρεάλ Μαδρίτης Επιλογή: Over 2,5 γκολ @ 1,70 στις στοιχηματικες εταιριες στην Ελλαδα

No comments:

Post a Comment