Tuesday 23 January 2024

Φούλαμ vs Λίβερπουλ

 

Φούλαμ και Λίβερπουλ θα ανανεώσουν τις εχθροπραξίες τους για τρίτη φορά αυτή τη σεζόν. Οι δύο ομάδες θα παίξουν τον δεύτερο αγώνα των ημιτελικών του EFL Cup στο Κρέιβεν Κότατζ.

Οι Cottagers ήταν κοντά στο να κάνουν μια μεγάλη έκπληξη στο πρώτο παιχνίδι καθώς είχαν πλεονέκτημα στο ημίχρονο. Ο Γουίλιαν βρήκε τα δίχτυα στο 19ο λεπτό, όταν έδειξε εξαιρετικό έλεγχο μέσα στην περιοχή για να σκοράρει σε μόλις τρία λεπτά.

Πρώτον, ο Κέρτις Τζόουνς ισοφάρισε όταν το χτύπημα του στο 68ο λεπτό από απόσταση οδηγήθηκε σε μεγάλη παρέκκλιση από τον Τόσιν Αδαραμπιόγιο ενώ Ντάργουιν Νούνιεζ πέτυχε το δεύτερο για να δώσει το προβάδισμα στους Κόκκινους, οι οποίοι είναι φαβορί στις εταιριες στοιχηματων, για να προκριθούν.

Η Φούλαμ είναι σε μικτή φόρμα. Την τελευταία αγωνιστική γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Τσέλσι στο Στάμφορντ Μπριτζ. Ωστόσο, η φόρμα της εντός έδρας είναι εξαιρετική, η Φούλαμ έχει πέντε νίκες στα έξι τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Μερικοί από τους αντιπάλους ήταν δυνατοί, όπως η Άρσεναλ.

Το να νικήσεις άλλους υποψηφίους για τον τίτλο δεν είναι αδύνατο. Όμως ο Σίλβα έχει κάποια προβλήματα σε αυτό το παιχνίδι. Ο Αντάμα Τραορέ είναι κοντά στο να επιστρέψει από το πρόβλημα του οπίσθιου μηριαίου και θεωρείται αμφίβολος.

Τρεις παίκτες — οι Άλεξ Ιβόμπι, Κάλβιν Μπασσέι και Φοντέ Μπαλό-Τουρέ — συμμετέχουν στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής και δεν είναι ακόμα διαθέσιμοι για επιλογή. Ο Χάρισον Ριντ δεν ήταν έτοιμος να παίξει στο Στάμφορντ Μπριτζ λόγω ασθένειας, αλλά ο Άγγλος είναι πλέον έτοιμος να επιστρέψει με τον Ζοάο Παλχίνια στη μεσαία γραμμή.

Ο Γουίλιαν θα μπορούσε να γίνει μόνο ο τρίτος παίκτης που σκοράρει και στα δύο παιχνίδια του ημιτελικού του Λιγκ Καπ εναντίον της Λίβερπουλ, μετά τον Πολ Μέρσον και τον Τζον Ρόμπερτσον.

Να τελειώνει με την πρόκριση

Η Λίβερπουλ κάνει μια εξαιρετική σεζόν. Οι Κόκκινοι είναι πρώτοι στην Πρέμιερ Λιγκ με πλεονέκτημα πέντε πόντων. Φυσικά, είναι πολύ νωρίς για να βγάλουμε κάποιο συμπέρασμα, ιδιαίτερα επειδή οι Μάντσεστερ Σίτι, Άρσεναλ και Άστον Βίλα περιμένουν την ευκαιρία τους.

Οι άνδρες του Κλοπ ήταν φανταστικοί το Σαββατοκύριακο καθώς κατέστρεψαν την Μπόρνμουθ. Ο Ντάργουιν Νούνιεθ και ο Ντιόγκο Ζότα έχουν σκοράρει σε μία νίκη με 4-0. Όμως ο Γερμανός προπονητής έχει τεράστια προβλήματα αυτή τη στιγμή.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ επέστρεψε προσωρινά στο Μέρσεϊσαϊντ για να υποβληθεί σε ιατρική περίθαλψη για τον μυϊκό τραυματισμό που υπέστη παίζοντας με την Αίγυπτο στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Ο Γουατάρου Έντο είναι σε διεθνή καθήκοντα με την Ιαπωνία, ενώ οκτώ παίκτες παλεύουν με τραυματισμό. Οι Τιάγκο Αλκάνταρα, Στέφαν Μπάιτσετιτς, Ζοέλ Ματίπ, Μπεν Ντόουακ, Κώστα Τσιμίκα, Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ και Άντριου Ρόμπερτσον είναι σίγουρα εκτός παιχνιδιού, ενώ αμφίβολος κρίνεται ο Ντόμινικ Σζομποσλάι.

Πρόβλεψη Φούλαμ εναντίον Λίβερπουλ:

Η Λίβερπουλ κέρδισε 2-1 στο Άνφιλντ, αλλά η Φούλαμ δεν θα παραδοθεί εύκολα. Ήταν η δεύτερη φορά μέσα σε λίγο περισσότερο από ένα μήνα που η Λίβερπουλ κέρδισε τη Φούλαμ. Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα είχε προηγηθεί με 3-2 στα τελευταία 10 λεπτά της σύγκρουσής της στην Πρέμιερ Λιγκ στις 3 Δεκεμβρίου, αλλά ηττήθηκε με 4-3. Όπως είδατε η Φούλαμ κατάφερε να πετύχει 4 γκολ σε δύο αγώνες στο Άνφιλντ. Πιστεύω ότι αυτό το παιχνίδι δεν θα αποτελέσει εξαίρεση. Η Φούλαμ είναι σίγουρα ικανή να αναστατώσει ξανά τους Κόκκινους. Οι παίκτες του Κλοπ έχουν σκοράρει τέσσερα στη Μπόρνμουθ, ακόμη και χωρίς τον Σαλάχ. Περιμένω να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο Λονδίνο.

Επιλογή Φούλαμ vs Λίβερπουλ: Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες — Ναι @ 1,62 στις εταιριες στοιχηματων

No comments:

Post a Comment