Friday 19 January 2024

Ρόμα vs Βερόνα

 

Η Ρόμα θα υποδεχθεί την Βερόνα στο στάδιο Ολίμπικο το απόγευμα του Σαββάτου. Οι Τζιαλορόσι είναι εκτός φόρμας, υπέστησαν ήττες στα δύο τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Η ήττα με 1-0 από τη Λάτσιο στο Coppa Italia κατά κάποιο τρόπο δεν δημιούργησε πρόβλημα, αλλά η ήττα με 3-1 στο Σαν Σίρο ήταν κάτι που πυροδότησε αντίδραση. Οι Αμερικανοί ιδιοκτήτες, οι αδερφοί Φρίντκιν, αποφάσισαν να απολύσουν τον προπονητή Ζοζέ Μουρίνιο και να διορίσουν τον πρώην μέσο Ντανιέλε Ντε Ρόσι ως προσωρινό προπονητή μέχρι το τέλος της σεζόν.

Είναι πολύ γνωστός στους φιλάθλους καθώς έπαιξε 616 φορές για τον σύλλογο κατά τη διάρκεια της εντυπωσιακής καριέρας του. Τι μπορεί να είναι πρόβλημα, αυτή είναι η προπονητική του εμπειρία. Παρόλα αυτά, οι οπαδοί θα τον στηρίξουν, ακόμη περισσότερο αν η Ρόμα εξασφαλίσει την εξάδα, πουε είναι φαβορί στις Ελληνικες στοιχηματικες εταιριες.

Μια πιθανή θέση στο Champions League για την επόμενη σεζόν θα τον μεταμορφώσει σε προπονητικό εγκέφαλο. Έχει κάποια προβλήματα ενόψει αυτού του αγώνα, καθώς οι Τζανλούκα Μαντσίνι και Μπράιαν Κριστάντε είναι τιμωρημένοι, ενώ ο Εβάν Ντικά είναι εκτός εκτός εκπροσωπώντας την Ακτή Ελεφαντοστού στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Τρεις ακόμη παίκτες είναι τραυματίες — ο Τάμι Έιμπραχαμ, ο Κρις Σμόλινγκ και ο Ρενάτο Σάντσες.

Η Βερόνα βρίσκεται στη ζώνη πτώσης και εμπλέκεται βαθιά στη μάχη του υποβιβασμού. Η ασφαλής ζώνη δεν είναι μακριά, μόνο ένα βαθμό. Αυτό που είναι θετικό, αυτή είναι η φόρμα της — η Βερόνα κέρδισε 2-1 την Έμπολι το περασμένο Σαββατοκύριακο και πιστεύω ότι η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι πολύ καλύτερη τώρα.

Οι νίκες απέναντι σε άμεσους αντιπάλους για τον υποβιβασμό είναι πολύ σημαντικές, ίσως και καθοριστικές στη μάχη του υποβιβασμού. Οι άνδρες του Μάρκο Μπαρόνι καταλαμβάνουν τη 18η θέση με 17 βαθμούς, αλλά πλέον υπάρχουν αρκετές ομάδες ακριβώς από πάνω τους. Για παράδειγμα, Κάλιαρι και Ουντινέζε έχουν 18, ενώ Σασουόλο και Φροζινόνε 19 βαθμούς. Ωστόσο, η εκτός έδρας φόρμα δεν είναι στο επιθυμητό επίπεδο — η Βερόνα έχει συγκεντρώσει μόλις πέντε βαθμούς, αυτή τη σεζόν.

Θα είναι πολύ πιο δύσκολο τώρα καθώς τρεις σημαντικοί παίκτες δεν είναι διαθέσιμοι λόγω τιμωρίας — οι Ντάρκο Λάζοβιτς, Όντρεϊ Ντούντα και Ντιέγκο Κόπολα. Επιπλέον, δύο βασικοί παίκτες, ο Σιρίλ Νγκονζέ και ο Τζος Ντόιγκ, αναζητούν νέους συλλόγους και θα φύγουν από τη Βερόνα.

Πρόβλεψη Ρόμα vs Βερόνα:

Η Ρόμα είναι σταθερή ως γηπεδούχος, έχει εξασφαλίσει 21 βαθμούς από 30 πιθανούς στο Ολίμπικο. Αλλά οι οπαδοί δεν ήταν ικανοποιημένοι με την αμυντική προσέγγιση του Μουρίνιο. Ο Ντε Ρόσι το γνωρίζει καλά αυτό και πιστεύω ότι η Ρόμα θα επιτεθεί πολύ περισσότερο το επόμενο διάστημα. Η Βερόνα, εν τω μεταξύ, κέρδισε 2-1 την Έμπολι το περασμένο Σαββατοκύριακο και πιστεύω ότι η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι πολύ καλύτερη τώρα. Προηγουμένως έχασε με 2-1 από την Ίντερ στο Σαν Σίρο. Λαμβάνοντας υπόψη αυτά τα δεδομένα, νομίζω ότι θα υπάρχουν τουλάχιστον τρία γκολ εδώ.

Ρόμα vs Βερόνα Pick: Over 2,5 γκολ @ 2,12 στις Ελληνικες στοιχηματικες εταριες

No comments:

Post a Comment