Friday 22 December 2023

Τότεναμ — Έβερτον

 

Η Τότεναμ θα προσπαθήσει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της όταν υποδέχεται την Έβερτον στο Λονδίνο. Οι Σπερς βρίσκονται στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 33 βαθμούς και μια νίκη εδώ θα τους βοηθήσει να σκαρφαλώνουν στην τέταρτη θέση.

Είναι σε καλή φόρμα αυτή τη στιγμή, κερδίζοντας τα δύο τελευταία ματς στην Πρέμιερ Λιγκ. Πρώτα επιβλήθηκε της Νιούκαστλ κερδίζοντας 4-1, ενώ την Παρασκευή κέρδισε 2-0 τη Νότιγχαμ Φόρεστ, ώντας φαβορί στις εταιριες στοιχηματων. Η αυτοπεποίθηση των παικτών είναι υψηλότερη, αλλά ο προπονητής Ανζέ Ποστέκογλου έχει μεγάλους τραυματισμούς και ανησυχίες με τιμωρίες.

Η αποβολή του Ιβ Μπισούμα κόντρα στη Νότιγχαμ ήταν η δεύτερη του αυτή τη σεζόν, άρα σημαίνει τιμωρία τεσσάρων αγωνιστικών. Αποκλείστηκε και ο Ντέστινι Ουντόγιε λόγω συσσωρευμένων κίτρινων καρτών. Το χειρότερο, οι γηπεδούχοι έχουν επίσης πολλούς τραυματίες — οι Άλφι Γουάιτμαν, Ροντρίγκο Μπεντάνκουρ, Άσλεϊ Φίλιπς, Τζέιμς Μάντισον, Ιβάν Πέρισιτς, Μανόρ Σόλομον, Μίκι βαν ντε Βεν και Ράιαν Σεσενιόν είναι σίγουρα εκτός δράσης, ενώ ο Χιοβάνι λο Σέλσο είναι αμφίβολος.

Βελτιωμένη η Έβερτον

Η Έβερτον έχει βελτιωθεί την τελευταία περίοδο και ταξιδεύει στο Λονδίνο με απρόβλεπτο ρεκόρ μετά από τέσσερις αγώνες της Premier League τον Δεκέμβριο μέχρι στιγμής.

Οι αντίπαλοι δεν ήταν καθόλου εύκολοι — οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να κερδίσουν τη Νότιγχαμ Φόρεστ, τη Νιουκάστλ, την Τσέλσι και την Μπέρνλι. Οι παίκτες του Σον Ντάιτς έχουν πετύχει οκτώ γκολ και δεν δέχτηκαν ούτε ένα γκολ.

Η αυτοπεποίθηση των παικτών είναι πολύ υψηλή, αλλά ο προπονητής έχει επίσης κάποιες ανησυχίες για τραυματισμούς. Ο πρώην αστέρας της Τότεναμ, Ντέλε Άλι, θα χάσει την επανένωση με την πρώην ομάδα του λόγω προβλήματος στη βουβωνική χώρα, ενώ ο Αντρέ Γκόμες παραμένει επίσης στο περιθώριο με τραυματισμό στη γάμπα.

Το ιατρικό επιτελείο θα προσπαθήσει να κάνει τον Αμπντουλάγι Ντουκουρέ διαθέσιμο για επιλογή, αν και αυτός ο αγώνας έρχεται πολύ νωρίς για αυτόν. Ο Βιτάλιι Μικολένκο πιθανότατα θα χάσει τον αγώνα λόγω τραυματισμού στη βουβωνική χώρα, ενώ αμφίβολο κρίνεται το δίδυμο των οπαδών των Άσλεϊ Γιανγκ και Σέιμους Κόουλμαν. Ο Μπέτο και ο Άρναουτ Χρούνεφελντ θα μπορούσαν να δώσουν φρεσκάδα στην επίθεση.

Πρόβλεψη Τότεναμ — Έβερτον:

Η Τότεναμ έχει σκοράρει σε κάθε έναν από τους 17 τελευταίους αγώνες της στην Πρέμιερ Λιγκ στο στάδιο της Τότεναμ. Επιπλέον, έχουν επίσης σκοράρει σε 29 διαδοχικά παιχνίδια συνολικά, τη μεγαλύτερη διάρκεια τρέχουσας πορείας στην κατηγορία. Άρα, το πλεονέκτημα έδρας μπορεί να είναι κρίσιμο εδώ. Η Έβερτον αποκλείστηκε από το Carabao Cup την Τρίτη και η ατμόσφαιρα στην ομάδα δεν είναι τόσο καλή όσο πριν. Νομίζω ότι η ποιότητα είναι στην πλευρά της Τότεναμ.

Τότεναμ vs Έβερτον Pick: Η Τότεναμ να κερδίσει @@ 1,81 στις εταιριες στοιχηματων

No comments:

Post a Comment