Friday 8 December 2023

Κρίσταλ Πάλας vs Λίβερπουλ προγνωστικά

 

Η Κρίσταλ Πάλας θα υποδεχτεί τη Λίβερπουλ στο Σέλχάρστ Πάρκ το μεσημέρι του Σαββάτου. Οι Αετοί βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη 14η θέση με 16 βαθμούς και απέχουν επτά βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Αλλά η πραγματική φόρμα φαίνεται άσχημη, με τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία ματς και μόλις μία ισοπαλία. Η Πάλας έμεινε ισόπαλη με τη Γουέστ Χαμ, αλλά έχασε τα ματς με Έβερτον, Λούτον Τάουν και Μπόρνμουθ. Οι οπαδοί είναι απογοητευμένοι, αλλά φαίνεται ότι κάποιοι από αυτούς το παράκαναν την Τετάρτη, καθώς ο μάνατζερ Ρόι Χότζσον φέρεται να στοχοποιήθηκε από ένα μπουκάλι που πετάχτηκε από την κερκίδα.

Σύμφωνα με ορισμένες πηγές, ο παλαίμαχος προπονητής θα απολυθεί, ίσως και αυτό το Σαββατοκύριακο. Ο Στηβ Κούπερ, ο μάνατζερ της Νότιγχαμ Φόρεστ συνδέεται με αυτή τη θέση. Αλλά ο Χότζσον δεν είναι ο μόνος λόγος για τα κακά αποτελέσματα.

Η κατάσταση τραυματισμού φαίνεται πολύ περίπλοκη αυτή τη στιγμή. Ο αριστερός μπακ Τάιρικ Μίτσελ είναι το τελευταίο θύμα μετά από μυϊκή καταπόνηση εναντίον της Μπόρνμουθ. Ο Σεκ Ντουκουρέ επιβεβαιώθηκε ότι υπέστη ρήξη του αχίλλειου τένοντα του και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Το χειρότερο είναι ότι ο βασικός παίκτης Εμπερέτσι Έζε βρίσκεται εκτός δράσης με τραυματισμό στον αστράγαλο. Τρεις ακόμη παίκτες — οι Εσουρούν Ρακ-Σάκι, ο Ρομπ Χόλντινγκ, ο Ντιν Χέντερσον είναι επίσης τραυματίες.

Από μίνι σερί νικών η Λίβερπουλ

Σε μίνι σερί δύο νικών στην Premier League βρίσκεται η Λίβερπουλ. Την περασμένη Κυριακή πέτυχε μια δραματική νίκη με 4-3 επί της Φούλαμ, ενώ την Τετάρτη κέρδισε 2-0 τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο Μπράμαλ Λέιν.

Η επίθεση πάει καλά, έξι γκολ σε δύο ματς είναι καλός απολογισμός. Αυτό που αξίζει να αναφέρουμε, κανένα από αυτά τα γκολ δεν πέτυχε ο Μοχάμεντ Σαλάχ. Ωστόσο, οι Κόκκινοι είναι δεύτεροι στον βαθμολογικό πίνακα και μια νίκη εδώ θα τους βλέπαμε στην πρώτη θέση, τουλάχιστον για λίγες ώρες καθώς η Άρσεναλ αντιμετωπίζει την Άστον Βίλα ακριβώς πέντε ώρες αργότερα.

Αλλά η νίκη εδώ θα είναι μια πρόκληση, ιδιαίτερα επειδή ο Κλοπ έχει τεράστια προβλήματα τραυματισμών. Το χειρότερο είναι να συνδεθείς με τον Τζόελ ματίπ που υπέστη ρήξη συνδέσμων και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Λαμβάνοντας υπόψη την ηλικία του, είναι πιθανό αυτό να σημαίνει το τέλος της καριέρας του. Τρεις σημαντικοί παίκτες — ο Άλισον, ο Ζότα και ο Ρόμπερτσον παραμένουν εκτός παιχνιδιού, ενώ ο Αλέξις Μακ Άλιστερ είναι το τελευταίο θύμα. Ο Αργεντινός διεθνής τραυματίστηκε στο γόνατο στα πρώτα στάδια του αγώνα με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, αλλά με κάποιο τρόπο έπαιξε σχεδόν μια ώρα. Ο Αλέξις Μακ Άλιστερ έχει αξιολογηθεί ως αμφίβολος για αυτόν τον αγώνα, αλλά πιθανότατα δεν θα παίξει. Τέλος, οι Στέφαν Μπάιτσετιτς και Τιάγκο Αλκάνταρα παραμένουν μακροχρόνια απόντες.

Πρόβλεψη Κρίσταλ Πάλας εναντίον Λίβερπουλ:

Η Λίβερπουλ είναι φαβορί σε αυτό το ματς, ωστόσο δεν θα είναι εύκολο ματς. Ο Χότζσον και οι παίκτες του βρίσκονται υπό μεγάλη πίεση καθώς οι οπαδοί τους είναι θυμωμένοι. Ο βετεράνος-προπονητής Χότζσον φέρεται να στοχοποιήθηκε από ένα μπουκάλι που πέταξε από την κερκίδα. Αυτό που περιμένω, είναι ένας μεγάλος αγώνας από τους παίκτες της Κρίσταλ Πάλας. Την περασμένη σεζόν κατάφεραν να αναστατώσουν τους Κόκκινους, εντός και εκτός έδρας. Δεν είμαι σίγουρος αν θα μπορούσαν να επαναλάβουν ένα τέτοιο σενάριο, αλλά πιστεύω ότι μπορούν να σκοράρουν. Η Λίβερπουλ δεν έχει τον πρώτο τερματοφύλακα Άλισον και αυτό είναι τεράστιο μειονέκτημα, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι ο Κέλεχερ κράτησε ανέπαφη την εστία του απέναντι στη Σέφιλντ.

Επιλογή Κρίσταλ Πάλας vs Λίβερπουλ @@ Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες — Ναι @ 1,79

No comments:

Post a Comment