Saturday 2 December 2023

Μάντσεστερ Σίτι vs Τότεναμ προγνωστικα

 

Μάντσεστερ Σίτι vs Τότεναμ προγνωστικα

Η Μάντσεστερ Σίτι θα υποδεχθεί την Τότεναμ στο Έτιχαντ στάντιουμ το απόγευμα της Κυριακής. Η Άρσεναλ κέρδισε με 2-1 τη Γουλβς το Σάββατο και πλέον έχει 33 βαθμούς, τέσσερις περισσότερους από τους Πολίτες. Έτσι, η νίκη εδώ είναι εξαιρετικά σημαντική για τον Πεπ Γκουαρδιόλα και τους παίκτες του.

Αλλά η τρέχουσα φόρμα δεν είναι στο επιθυμητό επίπεδο και θα προσπαθήσουν να αποφύγουν να πάνε σε τρία παιχνίδια πρωταθλήματος χωρίς νίκη, κάτι που συνέβη για τελευταία φορά το 2017. Ο προπονητής της Τότεναμ, Άγγελος Ποστέκογλου, εν τω μεταξύ, θα προσπαθήσει να αποφύγει από άλλη μια ήττα. Ο τελευταίος προπονητής των Σπερς που έχασε τέσσερις στη σειρά ήταν ο Ντέιβιντ Πλιτ μεταξύ Μαρτίου και Απριλίου 2004. Έτσι, ένα θετικό αποτέλεσμα εδώ είναι κάτι ανεκτίμητο για τον Αυστραλό προπονητή.

Η κυριαρχία της Μάντσεστερ Σίτι στην Πρέμιερ Λιγκ είναι πολύ μεγάλη. Κέρδισε τον τίτλο πέντε φορές τα τελευταία έξι χρόνια και είναι και πάλι βασικά φαβορί στις στοιχηματικες εταιριες. Αλλά η πραγματική φόρμα δεν είναι στο επιθυμητό επίπεδο, έχασε τέσσερις από τους έξι πιθανούς πόντους στους δύο τελευταίους αγώνες.

Οι Πολίτες έμειναν αρχικά ισόπαλοι 4-4 με την Τσέλσι στο Στάμφορντ Μπριτζ και μετά 1-1 με τη Λίβερπουλ εντός έδρας. Ο Γκουαρδιόλα έχει έτοιμους τους περισσότερους παίκτες του, αλλά τρεις από αυτούς παλεύουν με τραυματισμό. Αποκλείονται οριστικά οι Ματέο Κόβατσιτς και Κέβιν ντε Μπρόινε, ενώ αμφίβολος με μυϊκό τραυματισμό είναι ο Ματέους Νούνες. Την ημέρα του αγώνα θα αξιολογηθεί και ο Τζον Στόουνς — ο οποίος ήταν αχρησιμοποίητος αναπληρωματικός στα δύο τελευταία ματς από τότε που απέκτησε μυϊκό πρόβλημα.

Η Τότεναμ ήταν πρωτοπόρος στην βαθμολογία για μια σημαντική περίοδο, αλλά αυτή τη στιγμή βρίσκεται εκτός Top-4. Ο λόγος είναι απλός, γνώρισαν τρεις σερί ήττες. Οι Σπερς έχασαν με 4-1 από την Τσέλσι, 2-1 από τη Γουλβς και 2-1 από την Άστον Βίλα.

Είναι ενδιαφέρον να αναφέρουμε ότι σημείωσαν το εναρκτήριο γκολ και στις τρεις ήττες στο τρέχον σερί ήττων τους. Κανένας σύλλογος στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ δεν σκόραρε ποτέ πρώτος και έχασε τέσσερις αγώνες στη σειρά. Ο Ποστέκογλου σίγουρα θα ήθελε να αποφύγει άλλη μια αποτυχία, αλλά έχει πολλές ανησυχίες για τραυματισμούς και τιμωρίες. Οι Ροντρίγκο Μπεντάνκουρ, Τζέιμς Μάντισον, Μίκι βαν ντε Βεν, Ριτσάρλισον, Μάνορ Σόλομον, Ιβάν Πέρισιτς, Ράιαν Σεσένιον, Άσλεϊ Φίλιπς, Άλφι Γουάιτμαν και Πάπε Μάταρ Σαρ είναι τραυματίες, ενώ ο Κρίστιαν Ρομέρο, είναι μη διαθέσιμος, λόγω τιμωρίας.

Προγνωστικα Μάντσεστερ Σίτι — Τότεναμ:

Η Τότεναμ είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλος για τον Γκουαρδιόλα. Οι Σπερς έχουν κερδίσει πέντε από τις επτά τελευταίες αναμετρήσεις τους στην Πρέμιερ Λιγκ με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Σίτι. Ωστόσο, πιστεύω ότι οι Πολίτες θα κερδίσουν αυτό το ματς. Ακόμη περισσότερο, περιμένω να καλύψει το χάντικαπ, δηλαδή να κερδίσει με τουλάχιστον δύο γκολ διαφορά. Υπάρχουν τρεις λόγοι για την επιλογή μου. Πρώτο είναι το πλεονέκτημα έδρας, δεύτερο η τρέχουσα φόρμα και των δύο ομάδων, ενώ το τελευταίο είναι η σύνδεση με τα νέα της ομάδας. Ενώ ο Γκουαρδιόλα έχει δύο τραυματίες, ο Ποστέκογλου θα μείνει χωρίς έντεκα παίκτες.

Μάντσεστερ Σίτι vs Τότεναμ Επιλογή: Μάντσεστερ Σίτι -1,5 AH @ 1,72 στις στοιχηματικες εταιριες

No comments:

Post a Comment