Tuesday 5 December 2023

Σέφιλντ Γιουνάϊτεντ vs Λίβερπουλ προγνωστικα

 

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ θα υποδεχθεί τη Λίβερπουλ στο Μπράμαλ Λέιν στον αγώνα της Πρέμιερ Λιγκ την Τετάρτη. Οι Λεπίδες βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με μόλις πέντε βαθμούς. Η κατάσταση είναι πολύ περίπλοκη, ιδιαίτερα μετά την ήττα του Σαββατοκύριακου από την Μπέρνλι.

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ υπέστη βαριά ήττα 5-0 και έχει δεχτεί 39 γκολ σε 14 αγώνες πρωταθλήματος. Σύμφωνα με ορισμένους αξιωματούχους του συλλόγου, ο προπονητής Πολ Χέκινγκμποτομ πρόκειται να απολυθεί το επόμενο διάστημα και η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου του ακυρώθηκε τη Δευτέρα. Θα μπορούσε να αντικατασταθεί από τον πρώην προπονητή Κρις Γουάιλντερ σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να βελτιώσει την πορεία τους στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Πολ Χέκινγκμποτομ έκανε μια εντυπωσιακή δουλειά την περασμένη σεζόν καθώς οδήγησε την Σέφιλντ από την Championship στην Premier League. Το πρόβλημα για τον 46χρονο προπονητή ήταν η αποχώρηση των δύο καλύτερων παικτών, του Ιλιμάν Ντιάγιε για τη Μαρσέιγ και του Σάντερ Μπερζέ στην Μπέρνλι. Οι γηπεδούχοι έχουν κάποιους τραυματισμούς και τιμωρίες και θα μείνουν χωρίς τον επιθετικό Όλι ΜακΜπέρνι, ο οποίος δέχθηκε κόκκινη κάρτα απέναντι στην Μπέρνλι. Ο δεξιός μπακ Τζορτζ Μπάλντοκ τραυματίστηκε στον ίδιο αγώνα και είναι πολύ αμφίβολος.

Ανώτερη η Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ είναι δεύτερη στον βαθμολογικό πίνακα, δύο βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Άρσεναλ. Είναι σε καλή φόρμα αυτή τη στιγμή, κερδίζοντας τρεις από τους τέσσερις τελευταίους αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.

Καλό αποτέλεσμα είναι και η ισοπαλία με τη Μάντσεστερ Σίτι στο Έτιχαντ. Το Σάββατο οι άνδρες του Κλοπ επέκτεισαν το τέλειο εντός έδρας ρεκόρ τους με μια δραματική νίκη 4-3 επί της Φούλαμ στο Άνφιλντ. Με λιγότερο από 10 λεπτά για το παιχνίδι, φαινόταν ότι το αήττητο εντός έδρας 14 μηνών στο Άνφιλντ της Πρέμιερ Λιγκ έφτανε τελικά στο τέλος του όταν η Φούλαμ προηγήθηκε με 3-2.

Ωστόσο, ο Γουατάρου Έντο ισοφάρισε το αποτέλεσμα και στη συνέχεια ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ σκόραρε το νικητήριο τέρμα, ενώ πρόσθεσε και αυτόν τον αγώνα στη συνεχώς αυξανόμενη λίστα των αξέχαστων αγώνων της Premier League.

Ο Κλοπ έχει μεγάλα αμυντικά προβλήματα ενόψει αυτού του αγώνα. Ο Ζοέλ Ματίπ είναι το τελευταίο θύμα αφού αναγκάστηκε να αποχωρήσει στο δεύτερο ημίχρονο απέναντι στη Φούλαμ λόγω προβλήματος στο γόνατο. Ο Καμερουνέζος συνοδεύεται από τους Άλισον Μπέκερ και Άντι Ρόμπερτσον, που σημαίνει ότι η Λίβερπουλ είναι χωρίς τρεις από τους πέντε παίκτες της πίσω. Δεν είναι μόνο αυτά καθώς οι Ντιόγκο Ζότα, Τιάγκο Αλκάνταρα και Στέφαν Μπάιτσετς παραμένουν επίσης στη φάση της αποθεραπείας. Ο Ιμπραΐμα Κονάτε θα αντικαταστήσει πιθανότατα τον Ματίπ, αλλά ο Άλισον είναι αναντικατάστατος και η απουσία του είναι μεγάλο μειονέκτημα.

Πρόβλεψη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ εναντίον Λίβερπουλ:

Η Λίβερπουλ είναι μεγάλο φαβορί εδώ. Οι Κόκκινοι έχουν πετύχει 8 γκολ στα δύο τελευταία ματς και πιστεύω ότι θα ξαναβρούν τα δίχτυα. Το ερώτημα είναι για τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, είναι σε θέση να αναστατώσουν τη Λίβερπουλ. Ετσι νομίζω. Πρώτα απ ‘όλα, οι Λεπίδες σκόραραν σε κάθε ένα από τα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένου του αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ. Αλλά υπάρχει ένας άλλος λόγος για την επιλογή μου — ο Κλοπ θα μείνει χωρίς τρεις σημαντικούς αμυντικούς, συμπεριλαμβανομένου του τερματοφύλακα Άλισον. Πρόβλημα είναι και η απουσία των Ρόμπερτσον και Ματίπ, αλλά ο Άλισον είναι αναντικατάστατος. Σύμφωνα με μένα, ο Βραζιλιάνος θα μπορούσε να σώσει τουλάχιστον ένα από τα τρία γκολ που δέχθηκε ο Κέλεχερ την Κυριακή.

Επιλογή Σέφιλντ Γιουνάιτεντ εναντίον vs Λίβερπουλ: Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες — Ναι

No comments:

Post a Comment