Tuesday 3 October 2023

Προγνωστικα Μπορούσια Ντόρτμουντ — Μίλαν

 

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ θα υποδεχθεί τη Μίλαν στο Σιγκνάλ Ιντούνα Παρκ το βράδυ της Τετάρτης. Πρόκειται για έναν αγώνα από τον δεύτερο γύρο του ομίλου F του Champions League.

Η πρώτη αγωνιστική δεν ήταν επιτυχημένη για τους αντιπρωταθλητές Γερμανίας, καθώς έχασαν με 2-0 από την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Κίλιαν Μπαπέ σημείωσε το πρώτο γκολ από πέναλτι στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, ενώ ο πρώην παίκτης της Ντόρτμουντ Αχράφ Χακίμι σημείωσε το τελικό 2-0 πριν από την ώρα.

Η Μπορούσια βρίσκεται στον πάτο του ομίλου και αυτό το παιχνίδι είναι εξαιρετικά σημαντικό για τον κόουτς Τέρζιτς και τους παίκτες του. Η σημερινή φόρμα είναι καλή, η Ντόρτμουντ έχει σημειώσει δύο εγχώριες νίκες μετά την ήττα από την Παρί, κερδίζοντας τη Βόλφσμπουργκ και τη Χόφενχαϊμ. Η αυτοπεποίθηση των παικτών είναι υψηλή και ο Τέρζιτς θα προσπαθήσει να επαναλάβει την εγχώρια φόρμα στο Europa. Έχει τρεις ανησυχίες για τραυματισμούς ενόψει αυτού του αγώνα — οι Ματέου Μορέι και Τομάς Μουνιέρ είναι σίγουρα εκτός δράσης, ενώ ο Μάρσελ Ζάμπιτσερ θεωρείται αμφίβολος με το πρόβλημα προσαγωγών που αντιμετώπισε κόντρα στους Γάλλους. Σύμφωνα με το ιατρικό τιμ, αυτό το παιχνίδι έρχεται πολύ νωρίς για τον Αυστριακό διεθνή. Ο αριστερός μπακ Μπενσεμπαίνι έχει δικαίωμα να αγωνιστεί παρά την εγχώρια ποινή.

Η Μίλαν θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει ξανά τη φάση των νοκ-άουτ. Την περασμένη σεζόν κατάφεραν να φτάσουν στα ημιτελικά, αλλά έχασαν με 3-0 συνολικά από την αντίπαλο της πόλης, Ίντερ. Οι Ροσονέρι ξεκίνησαν καλά τη σεζόν με έξι νίκες στα εναρκτήρια επτά ματς στη Serie A.

Η Μίλαν έχει κερδίσει τις Λάτσιο, Κάλιαρι, Ελλάς Βερόνα, Ρόμα, Τορίνο και Μπολόνια, αλλά ηττήθηκε από την Ίντερ. Το χειρότερο είναι ότι έπαθαν μια καταστροφή. Ο προπονητής Στέφανο Πιόλι και οι παίκτες του δέχθηκαν πέντε γκολ, χάνοντας το ‘Derby della Madonnina’ με 5-1.

Το χειρότερο από όλα είναι ότι η αυτοπεποίθηση των παικτών δεν είναι υψηλή αυτή τη στιγμή. Οι οπαδοί είναι επίσης απογοητευμένοι και πολλοί από αυτούς έχουν χάσει την πίστη τους. Ναι, η Μίλαν αυτή τη στιγμή μοιράζεται την πρώτη θέση στη Serie A, αλλά δεν είναι αισιόδοξη. Η ισοπαλία χωρίς τέρματα με τη Νιούκαστλ είναι η τρίτη αναμέτρηση στο Champions League στην οποία οι παίκτες της Μίλαν δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Ο κόουτς Πιόλι έχει κάποια επιπλέον θέματα. Το νέο απόκτημα Ρούμπεν Λόφτους-Τσικ υπέστη τραυματισμό στην κοιλιά κόντρα στη Λάτσιο και δεν θα παίξει εδώ. Ο Ισμαέλ Μπενασέρ και ο Ράντε Κρούνιτς είναι επίσης εκτός μάχης, οπότε ο Πιόλι έχει σημαντικές απώλειες. Οι Ματία Καλντάρα και Πιερ Καλουλού παραμένουν στο περιθώριο.

Πρόβλεψη Μπορούσια Ντόρτμουντ — Μίλαν:

Είναι πολύ σημαντικό ματς και για τις δύο ομάδες. Ο όμιλος είναι επίσης γνωστός ως “Group of Death” με την Παρί και τη Νίουκαστλ να αναζητούν επίσης τη δεύτερη θέση. Παρόλα αυτά, πιστεύω ότι η Μπορούσια Ντόρτμουντ θα κερδίσει αυτό το ματς. Ο βασικός λόγος για την επιλογή μου είναι το πλεονέκτημα έδρας. Οι οπαδοί της Ντόρτμουντ είναι από τους καλύτερους στην Ευρώπη και η υποστήριξή τους είναι απίστευτη. Το χειρότερο για τη Μίλαν, ο Πιόλι έχει κάποιους σημαντικούς παίκτες εκτός, οπότε θα είναι δύσκολο να ξεφύγει από την ήττα.

Μπορούσια Ντόρτμουντ vs Μίλαν Επιλογή: Η Μπορούσια Ντόρτμουντ κερδίζει @ 2,44

No comments:

Post a Comment