Saturday 7 October 2023

Μπράιτον — Λίβερπουλ προγνωστικα

 

Αφού κέρδισε τον πρώτο της βαθμό στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, η Μπράϊτον συνεχίζει την εκστρατεία της στην Premier League εναντίον της Λίβερπουλ στο Amex Stadium την Κυριακή.

Οι Γλάροι ήταν δύο γκολ πίσω στη Μασσαλία την Πέμπτη, αλλά έκαναν μια μεγάλη επιστροφή και συγκέντρωσαν τον πρώτο βαθμό στο Europa League. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό, ενώ η αυτοπεποίθηση των παικτών είναι πολύ υψηλή. Η εγχώρια φόρμα είναι επίσης καλή, έχει πέντε νίκες στα εναρκτήρια επτά ματς στην Premier League.

Ωστόσο, έχασε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, γνώρισε την ήττα με 6-1 από την Άστον Βίλα, κόντρα στις προβλέψεις των στοιχηματικών εταιριών στην Ελλάδα. Ωστόσο, το γεγονός είναι ότι έχει 15 βαθμούς και είναι γεγονός ότι απέχει μόλις τρεις βαθμούς από την κορυφαία Μάντσεστερ Σίτι. Οι οπαδοί πρέπει να είναι ικανοποιημένοι, ιδιαίτερα επειδή πολλοί βασικοί παίκτες έφυγαν από τον σύλλογο το καλοκαίρι. Ένας από αυτούς θα επιστρέψει στο Amex Stadium για πρώτη φορά από τον Μάιο, τώρα ως παίκτης της Λίβερπουλ — Αλέξις Μακ Άλιστερ.

Θα είναι ενδιαφέρουσα η αντίδραση των γηπεδούχων. Ο κόουτς Ντε Ζέρμπι έχει και κάποια προβλήματα τραυματισμών. Ο Πέρβις Εστουπινάν υπέστη τραυματισμό στον μηρό και ο αριστερός μπακ του Εκουαδόρ θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες. Οι Γιάκουμπ Μόντερ και Χούλιο Ενσίσο παραμένουν εκτός με προβλήματα στο γόνατο, ενώ οι πρώην παίκτες της Λίβερπουλ, Τζέιμς Μίλνερ και Άνταμ Λαλάνα αξιολογούνται αμφότεροι ως αμφίβολοι.

Η Λίβερπουλ γνώρισε μια εξαιρετικά οδυνηρή ήττα από την Τότεναμ το περασμένο Σαββατοκύριακο. Μερικές φορές όλα πάνε στραβά και την περασμένη Κυριακή ήταν ακριβώς αυτή η μέρα. Πρώτο και σημαντικότερο, μεγάλο λάθος των διαιτητών. Ο Λουίς Ντίαζ πέτυχε ένα γκολ που αρχικά ακυρώθηκε λόγω οφσάιντ, αλλά οι επαναλήψεις έδειξαν ότι ήταν στην πραγματικότητα εντός.

Παρόλα αυτά, για πρώτη φορά στην ιστορία του VAR, ο αγώνας συνεχίστηκε με οφσάιντ ως τελική απόφαση. Όμως τα προβλήματα του Κλοπ συνεχίστηκαν — ο Κέρτις Τζόουνς και ο Ντιόγκο Ζότα αποβλήθηκαν, ο Κόντι Χάκπο τραυματίστηκε στο γόνατο, ο Τζόελ Μάτιπ σημείωσε αυτογκόλ βαθιά στις καθυστερημένα κ.λπ.

Στο τέλος η Λίβερπουλ έχασε τον αγώνα. Νομίζω ότι η απογοήτευση των παικτών είναι πολύ μεγάλη αυτή τη στιγμή, παρά τη νίκη επί της Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ στο Europe League. Οι Κόκκινοι κέρδισαν 2-0 την Πέμπτη χάρη στα γκολ των Ράιαν Χράφενμπερχ και Ντιόγκο Ζότα. Ο Κλοπ έχει τρεις ανησυχίες για τραυματισμούς αυτή τη στιγμή. Ο Κόντι Χάκπο θα μείνει εκτός για τουλάχιστον δύο εβδομάδες.

Ο Τιάγκο Αλκαντάρα δεν έχει ακόμη εμφανιστεί το 2023–24 λόγω τραυματισμού στο ισχίο που χρειάστηκε χειρουργική επέμβαση στο τέλος της περασμένης περιόδου. Ο Στέφαν Μπάιτσετιτς, εν τω μεταξύ, αντιμετώπισε ένα δευτερεύον ζήτημα μετά από δύο εμφανίσεις σε αυτήν την σεζόν μετά από μια μακροχρόνια περίοδο. Επιπλέον, ο Κέρτις Τζόουνς ξεκινά τιμωρία τριών αγώνων για το τάκλιν του στον Ιβ Μπισούμα, ενώ ο Ντιόγκο Ζότα θα είναι τιμωρημένος για ένα παιχνίδι λόγω της αποβολής του για δύο κίτρινες κάρτες.

Πρόβλεψη Μπράιτον εναντίον Λίβερπουλ:

Η Λίβερπουλ ηττήθηκε δύο φορές στην έδρα των Γλάρων την περασμένη σεζόν, με μια ήττα στην Πρέμιερ Λιγκ, ακολούθησε τον αποκλεισμό από το Κύπελλο Αγγλίας τον Ιανουάριο. Οι κόκκινοι δεν κατάφεραν να νικήσουν και την Μπράιτον στο Άνφιλντ παίζοντας ισόπαλο ματς με 3-3. Είναι ξεκάθαρο ότι μπορούν να αναστατώσουν τη Λίβερπουλ για άλλη μια φορά. Η στιγμή είναι ιδανική για αυτούς, καθώς οι παίκτες της Λίβερπουλ είναι απογοητευμένοι από τον τρόπο που έχασαν τον αγώνα με την Τότεναμ. Περιμένω έναν ενδιαφέρον αγώνα και πιστεύω ότι η Μπράιτον θα μπορούσε να παραμείνει αήττητη ξανά.

Επιλογή Μπράϊτον vs Λίβερπουλ: Μπράϊτον+0,5 AH @ 1,83

No comments:

Post a Comment