Sunday 22 October 2023

Προγνωστικα Μίλαν εναντίον Γιουβέντους

 

Η κόντρα μεταξύ Γιουβέντους και Μίλαν είναι πολύ μεγάλη. Και οι δύο ομάδες κατατάσσονται μεταξύ των πιο επιτυχημένων συλλόγων στην ιστορία του Ιταλικού ποδοσφαίρου και συχνά ανταγωνίζονται για όλες τις μεγάλες εγχώριες διακρίσεις. Είναι το πιο παλιό Ιταλικό ντέρμπι σε εξέλιξη και με τα περισσότερα παιχνίδια, που χρονολογείται από το 1901.

Η Μίλαν βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, έχοντας κερδίσει επτά από τα οκτώ εναρκτήρια παιχνίδια της. Είναι πρώτη στην βαθμολογία και πιστεύω ότι οι φίλαθλοι είναι ικανοποιημένοι. Με τρεις νίκες ξεκίνησε τη νέα σεζόν η Μίλαν. Πρώτα σημείωσαν νίκη 2-0 κόντρα στη Μπολόνια, μετά επικράτησαν με 4-1 την Τορίνο στο Σαν Σίρο και νίκησαν 2-1 τη Ρόμα στο Ολίμπικο.

Ο Όλιβερ Ζιρού ήταν το όνομα κλειδί, σκοράροντας σε κάθε ένα από αυτά τα παιχνίδια. Αλλά μετά ήρθε μια καταστροφή, η Μίλαν γνώρισε την ήττα με 5-1 από την αντίπαλο της πόλης, Ίντερ. Πολλοί ειδικοί ήταν καχύποπτοι για την πραγματική δύναμη της Μίλαν, ενώ κάποιοι από αυτούς επέμειναν ότι οι Ροσονέρι χρειάζονται έναν καλύτερο προπονητή.

Ωστόσο, τέσσερις συνεχόμενες νίκες τους φίμωσαν όλους και έδειξαν ότι η Μίλαν είναι γνήσια διεκδικήτρια του τίτλου. Οι παίκτες του Στέφανο Πιόλι κατάφεραν να κερδίσουν Βερόνα, Κάλιαρι, Λάτσιο και Τζένοα. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό, ενώ η αυτοπεποίθηση των παικτών είναι πολύ υψηλή. Ωστόσο, αυτό θα είναι ένα γνήσιο τεστ για τη Μίλαν και τις φιλοδοξίες της. Ο Πιόλι έχει μια μεγάλη ανησυχία ενόψει αυτού του αγώνα, καθώς ο πρώτος τερματοφύλακας Μάικ Μενιάν πρέπει να εκτίσει τιμωρία μετά την αποβολή του στη Τζένοα και τον καλοκαιρινό απόκτημα Μάρκο Σπορτιέλο τραυματίστηκε. Επιπλέον, ο μπακ Τέο Ερνάντεθ είναι τιμωρημένος επίσης, ενώ ο Ρούμπεν Λόφτους-Τσικ θεωρείται αμφίβολος λόγω προβλήματος προσαγωγών.

Θέλει το αποτέλεσμα η Γιουβέντους

Η Γιουβέντους βρίσκεται σε πολύ περίπλοκη κατάσταση. Οι 36 φορές πρωταθλητές Ιταλίας κατηγορήθηκαν ότι έφτιαξαν τους ισολογισμούς τους διογκώνοντας τα τέλη μεταγραφής. Ως αποτέλεσμα, είναι εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων αυτή τη σεζόν. Αλλά υπάρχει ένα άλλο πρόβλημα, που συνδέεται με παράνομες δραστηριότητες τυχερών παιχνιδιών ορισμένων παικτών. Ο Νικολό Φατζόλι είναι ένας από τους παίκτες υπό έρευνα.

Ο 22χρονος φέρεται να χρησιμοποίησε διάφορες ταυτότητες για να στοιχηματίσει σε παράνομες ιστοσελίδες. Το κλίμα στην ομάδα δεν είναι στο επιθυμητό επίπεδο. Ωστόσο, η πραγματική φόρμα είναι καλή, η Γηραιά Κυρία έχει δύο νίκες και μία ισοπαλία στα τρία τελευταία ματς της Serie A. Ο προπονητής Αλέγκρι έχει κάποια προβλήματα καθώς το αμυντικό δίδυμο της Βραζιλίας Ντανίλο και Άλεξ Σάντρο δεν θα είναι διαθέσιμο. Ο Νικολό Φατζόλι αντιμετωπίζει ποινή επτά μηνών και θα είναι μεγάλη έκπληξη αν παίξει το επόμενο διάστημα.

Ο Πολ Πογκμπά θα είναι εκτός επίσης για μεγάλο χρονικό διάστημα μετά το θετικό τεστ ντόπινγκ. Τρεις επιθετικοί (Μίλικ, Βλάχοβιτς και Κιέζα) μάχονται για δύο θέσεις εκκίνησης. Σύμφωνα με τα τελευταία νέα, αναμένεται να ξεκινήσουν οι Μίλικ και Βλάχοβιτς, αλλά πιστεύω ότι ο Αλέγκρι πρέπει να χρησιμοποιήσει τον Κιέζα. Έχει συμμετάσχει άμεσα σε περισσότερα εκτός έδρας γκολ στη Serie A εναντίον της Μίλαν από οποιαδήποτε άλλη ομάδα, με τρία δικά του και άλλες τόσες ασίστ. Επιπλέον, ο Κιέζα έχει καταγράψει ένα γκολ ή μια ασίστ σε πέντε από τα παιχνίδια του πρωταθλήματος εναντίον των Ροσονέρι στο Σαν Σίρο.

Πρόβλεψη Μίλαν εναντίον Γιουβέντους:

Νομίζω ότι η Μίλαν είναι πιο κοντά στη νίκη. Είναι κορυφαία στον βαθμολογικό πίνακα και είναι σε εξαιρετική φόρμα, κερδίζοντας τα τελευταία τέσσερα ματς στη Serie A. Δεν πρέπει να υποτιμάται και το πλεονέκτημα έδρας. Κυρίως όμως αυτό είναι ένα στοίχημα κόντρα στη Γιουβέντους. Ο Νικολό Φατζόλι βρίσκεται υπό έρευνα για παράνομες δραστηριότητες τζόγου, ενώ ο Πόγκμπά απέτυχε σε τεστ ντόπινγκ. Η Μίλαν πρέπει να εκμεταλλευτεί τα προβλήματα της Γιουβέντους.

Μίλαν vs Γιουβέντους Pick: Η Μίλαν να κερδίσει @ 2,33

No comments:

Post a Comment